Aktivitetskalender
<oktober 2018>
mationtofr
24252627282930
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930311234
Kommende aktiviteter
Alle kommende aktiviteter
Sponsorer - Fodbold
Talentpartner:
Sponsorer - Håndbold
Nyhedsbrev
Tilmeld dig til FCM Klubsamarbejdets nyhedsbrev ved at indtaste din email adresse herunder
FCM Klubsamarbejdet
Ønsker din klub at blive en del af FCM Klubsamarbejdet, så udfyld ansøgningsskemaet.

Udfyld ansøgningsskema
Klub-login
Brugernavn:  
Adgangskode:  
Glemt password?
FCM Minifodboldskole (drenge og piger)
Er du en dreng eller pige i årgangen U9-U13 (årg. 2005 - 2009), der brænder for at spille fodbold og har mod på lidt mere træning – så er FCM Minifodboldskole lige noget for dig. Her kræves det ikke, at du er den nye Mikkel Duelund, Pernille Harder, Rasmus NK, Nadia Nadim eller lignende. Hvis blot du elsker at spille med en bold, så er det med at få dig meldt til.

FCM Minifodboldskole udbydes som et weekendforløb fra fredag – søndag, hvor der er aktiviteter fredag fra kl. 16.00-18.00, lørdag kl. 9.00-15.30 og søndag fra kl. 9.00-14.30. I sæsonen 2016/2017 afholdes én FCM Minifodboldskole i hvert af FCM Klubsamarbejdets områder og man er velkommen til at tilmelde sig, hvor det passer bedst eller flere steder for den sags skyld.

Område 1 2 3 4 5
Afvikling Info kommer senere Info kommer senere Info kommer senere Info kommer senere 22-24/9 2017
FCM-licensklub / værtsklub         Brande IF
Åbnes for tilmelding (kl. 10)         21/7
Sidste tilmeldingsfrist         21/8
Max. antal pladser         60


 
Træningen
Selve træningen er et nøje tilrettelagt FCM træningsforløb, hvor trænerne er FCM-licenstræneren suppleret af andre dygtige og engagerede trænere fra FCM-licensklubben samt øvrige, som har søgt om at få lov at være en del af dette træningstilbud.

Deltagerne vil blive inddelt i grupper á max. 12 spillere og der vil til hver gruppe være 1-2 trænere. Øvelserne tager udgangspunkt i det teknisk udviklende, i det sociale, i legen, i glæden, i FCM Teknikmærke, i fodboldspillet, etc. og så vil der være nogle helt særlige FCM-træningstiltag, som man kun kommer til at opleve som deltager på FCM Minifodboldskole.

Krav og forventninger til deltagerne
FCM har følgende forventninger til deltagerne på FCM Minifodboldskole:
- Man er motiveret for at lære.
- Man er påklædt i tøj, der matcher vejret, man træner i.
- Man medbringer egen drikkedunk til træning.
- Man behandler materialerne godt.
- Man opfører sig ordentligt overfor de øvrige deltagere og lytter til FCM trænerne.
- Man kan koncentrere sig i al den tid træningen varer.
- Man hjælper trænerne med at rydde op efter træningen.
- Man skifter ikke klub, fordi man har været en del af FCM Minifodboldskole, men fortsætter med at spille i sin egen klub.
- Man medbringer egen madpakke til pauserne lørdag og søndag.
- Deltagerne er forsikringsmæssigt dækket ind via egen fritids- og ulykkesforsikring.

Hvis ikke man lever op til at være motiveret og arbejdsom i den periode træningen varer og dermed ødelægger træningen for de andre, forbeholder vi os retten til at bortvise spilleren fra træningstilbuddet. Pengene vil ikke blive refunderet.

I tilfælde af aflysning grundet vejrforhold eller lignende, vil der ikke blive lagt en ekstra træning ind og pengene vil ikke blive refunderet.

Pris
Prisen for deltagelse i FCM Minifodboldskole er kr. 600,- pr. deltager pr. træningsforløb, der går til at dække træneromkostninger – en hel weekend med fodbold – en FCM t-shirt (str. bestilles ved tilmelding og kan ikke byttes) – en bold – et diplom – en børnebillet til Superligakamp på MCH Arena (FCM bestemmer kampen, og spillerne kommer til en samlet præsentation på banen iført sin t-shirt).

Tilmelding
Man tilmelder sig FCM Minifodboldskole via FCM Klubsamarbejdets hjemmeside. KLIK HER.

Bemærk i øvrigt, at der er et max. deltagerantal på den enkelte FCM Minifodboldskole. Deltagerne optages efter først til mølle-princippet. Betalingen af deltagergebyret skal ske ved tilmelding, og man er ikke endeligt tilmeldt, førend dette er sket.

Når man er tilmeldt modtager man automatisk en kvittering for betalingen. Denne kvittering medbringes første dag på træningstilbuddet. Af kvitteringen vil det ligeledes fremgå på hvilken adresse træningen finder sted, samt hvem der er skoleleder og dennes mobilnummer.

Tilmelding til FCM Miniakademi er bindende. Hvis en deltager ønsker at melde fra inden første træningsgang, er forældrene til drengen velkomne til at videregive pladsen til en anden (her afregner forældrene i givet fald selv med hinanden) og skolelederen gives besked.

Hvis en deltager melder fra efter at træningstilbuddet er begyndt, kan han få sin deltagerpakke udleveret ved henvendelse til skolelederen på det enkelte træningstilbud.
FCM Minifodboldskole for piger
Er du en pige i årgangen U9-U13 (årg. 2005 - 2009), der brænder for at spille fodbold og har mod på lidt mere træning – så er FCM Minifodboldskole lige noget for dig. Her kræves det ikke, at du er den nye Pernille Harder, Nadia Nadim eller lignende. Hvis blot du elsker at spille med en bold, så er det med at få dig meldt til. 


FCM Minifodboldskole udbydes som et weekendforløb fra fredag – søndag, hvor der er aktiviteter fredag fra kl. 16.00-18.00, lørdag kl. 9.00-15.30 og søndag fra kl. 9.00-14.30. I foråret 2017 afholdes én FCM Minifodboldskole i 3 af 5 af FCM Klubsamarbejdets områder og man er velkommen til at tilmelde sig, hvor det passer bedst eller flere steder for den sags skyld.

Område 1 2 3 4 5
Afvikling Info kommer senere Info kommer senere Info kommer senere Info kommer senere 22-24/9 2017
FCM-licensklub/værtsklub         Brande IF
Åbnes for tilmelding (kl. 10:00)         21/7
Sidste tilmeldingsfrist         21/8
Max. antal pladser         60


 Træningen

Selve træningen er et nøje tilrettelagt FCM træningsforløb, hvor trænerne er FCM-licenstræneren suppleret af andre dygtige og engagerede trænere fra FCM-licensklubben samt øvrige, som har søgt om at få lov at være en del af dette træningstilbud.Deltagerne vil blive inddelt i grupper á max. 12 spillere og der vil til hver gruppe være 1-2 trænere. Øvelserne tager udgangspunkt i det teknisk udviklende, i det sociale, i legen, i glæden, i FCM Teknikmærke, i fodboldspillet, etc. og så vil der være nogle helt særlige FCM-træningstiltag, som man kun kommer til at opleve som deltager på FCM Minifodboldskole.Krav og forventninger til deltagerne

FCM har følgende forventninger til deltagerne på FCM Minifodboldskole:

- Man er motiveret for at lære.

- Man er påklædt i tøj, der matcher vejret, man træner i.

- Man medbringer egen drikkedunk til træning.

- Man behandler materialerne godt.

- Man opfører sig ordentligt overfor de øvrige deltagere og lytter til FCM trænerne.

- Man kan koncentrere sig i al den tid træningen varer.

- Man hjælper trænerne med at rydde op efter træningen.

- Man skifter ikke klub, fordi man har været en del af FCM Minifodboldskole, men fortsætter med at spille i sin egen klub.

- Man medbringer egen madpakke til pauserne lørdag og søndag.

- Deltagerne er forsikringsmæssigt dækket ind via egen fritids- og ulykkesforsikring.Hvis ikke man lever op til at være motiveret og arbejdsom i den periode træningen varer og dermed ødelægger træningen for de andre, forbeholder vi os retten til at bortvise spilleren fra træningstilbuddet. Pengene vil ikke blive refunderet.I tilfælde af aflysning grundet vejrforhold eller lignende, vil der ikke blive lagt en ekstra træning ind og pengene vil ikke blive refunderet.Pris

Prisen for deltagelse i FCM Minifodboldskole er kr. 600,- pr. deltager pr. træningsforløb, der går til at dække træneromkostninger – en hel weekend med fodbold – en FCM t-shirt (str. bestilles ved tilmelding og kan ikke byttes) – en bold – et diplom – en børnebillet til Superligakamp på MCH Arena (FCM bestemmer kampen, og spillerne kommer til en samlet præsentation på banen iført sin t-shirt).Tilmelding

Man tilmelder sig FCM Minifodboldskole via FCM Klubsamarbejdets hjemmeside. KLIK HER.Bemærk i øvrigt, at der er et max. deltagerantal på den enkelte FCM Minifodboldskole. Deltagerne optages efter først til mølle-princippet. Betalingen af deltagergebyret skal ske ved tilmelding, og man er ikke endeligt tilmeldt, førend dette er sket.Når man er tilmeldt modtager man automatisk en kvittering for betalingen. Denne kvittering medbringes første dag på træningstilbuddet. Af kvitteringen vil det ligeledes fremgå på hvilken adresse træningen finder sted, samt hvem der er skoleleder og dennes mobilnummer.Tilmelding til FCM Miniakademi er bindende. Hvis en deltager ønsker at melde fra inden første træningsgang, er forældrene til pigen velkomne til at videregive pladsen til en anden (her afregner forældrene i givet fald selv med hinanden) og skolelederen gives besked.Hvis en deltager melder fra efter at træningstilbuddet er begyndt, kan han få sin deltagerpakke udleveret ved henvendelse til skolelederen på det enkelte træningstilbud.
Du har ikke den nødvendige version af flash. Klik her for at hente den.
Du har ikke den nødvendige version af flash. Klik her for at hente den.
Samarbejdsklubber
Samarbejdsklubber