Aktivitetskalender
<oktober 2018>
mationtofr
24252627282930
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930311234
Kommende aktiviteter
Alle kommende aktiviteter
Sponsorer - Fodbold
Sponsorer - Håndbold
Nyhedsbrev
Tilmeld dig til FCM Klubsamarbejdets nyhedsbrev ved at indtaste din email adresse herunder
FCM Klubsamarbejdet
Ønsker din klub at blive en del af FCM Klubsamarbejdet, så udfyld ansøgningsskemaet.

Udfyld ansøgningsskema
Klub-login
Brugernavn:  
Adgangskode:  
Glemt password?
FCM Minielitefodboldskole
NYT – NYT - NYT - NYT – NYT - NYT - NYT – NYT - NYT - NYT – NYT - NYT
Piger kan nu også tilmelde sig
FCM Minielitefodboldskole åbner nu også op for 2 hold a max 12 spillere for piger! 

NYT – NYT - NYT - NYT – NYT - NYT - NYT – NYT - NYT - NYT – NYT – NYT
Forløb
I år er der nogle små forbedringer til FCM Minieliteakademiet i Ikast. Du vil ikke opleve at nogle af forløbene er ens, alle er tilrettelagt forskelligt - ligesom der vil være selvtræningslektier mellem hver træning. Derudover vil et af de tre forløb vi udbyder i år, være med fokus på teknikmærketræning. Når hvert forløb er overstået vil du få din evaluering i en helt ny og spændende måde, lige til at tage med hjem på træningsbanen. GLÆD DIG!

NYT – NYT - NYT - NYT – NYT - NYT - NYT – NYT - NYT - NYT – NYT – NYT
Rabatordning
FCM Minielitefodboldskole afholdes i henholdsvis foråret, efteråret og i vinterperioden. Deltager man i alle 3 runder i 2017, vil man efter at have tilmeldt sig runde 3 modtage en rabat på 500 kr. Man skal selv gøre opmærksom på, at man har deltaget 3 gange!

NYT – NYT - NYT - NYT – NYT - NYT - NYT – NYT - NYT - NYT – NYT – NYT
Ny evalueringsform
Man modtager som deltager et FCM selvtræningshæfte samt et eksklusivt login til FCMs selvtræningsøvelser

Så er du en dreng eller pige i alderen U9-U13 (årg. 2005 - 2009), der brænder for fodbold og savner lidt flere udfordringer i hverdagen i egen klub, så er FCM Minielitefodboldskole lige noget for dig. Her vil du sammen med andre dygtige drengespillere fra Ulveland blive udfordret på dit potentiale med ny, anderledes og målrettet træning.

FCM Minielitefodboldskole udbydes som et 7 ugers træningsforløb, hvor der trænes på søndage kl. 10.00-12.00.

Efterår 2017:
Træningerne i efteråret 2017 vil udelukkende foregå i Ikast FS (60 pladser for drenge og 24 pladser for piger) og vil foregå på følgende datoer:  27/8 – 3/9 – 10/9 – 17/9  - 24/9 – 1/10 – 8/10

Vinter 2017:
Træningerne i vinterperioden 2017 vil udelukkende foregå i Ikast FS (60 pladser for drenge og 24 pladser for piger) og vil foregå på følgende datoer:  29/10 - 5/11 - 19/11 - 26/11 - 3/12 - 10/12 - 17/12

Træningen
Deltagerne vil blive inddelt i grupper á max. 12 spillere og der vil til hver gruppe være min. 2 trænere. Øvelserne tager udgangspunkt i det teknisk udviklende, i legen, i glæden, i fodboldspillet, etc. og så vil der være nogle helt særlige FCM-træningstiltag, som man kun kommer til at opleve som deltager på FCM Minielitefodboldskole.

Selve træningen er et nøje tilrettelagt FCM træningsforløb, hvor trænerne er FCM-ansatte suppleret af andre dygtige og engagerede trænere, som har søgt om at få lov at være en del af dette træningstilbud.

Som deltager på FCM Minielitefodboldskole vil man blive motiveret til selvtræning i både de ting, man er god til, og de ting som man stadig ikke kan. Derfor vil spillerne også fra gang til gang få fodboldlektier for.

Krav og forventninger til deltagerne
FCM har følgende forventninger til deltagerne på FCM Minielitefodboldskole:

- Man er motiveret for at lære.

- Man savner udfordring i den daglige træning i egen klub og ønsker yderligere udvikling igennem intensiveret træning.

- Man er påklædt i tøj, der matcher vejret, man træner i.

- Man medbringer egen drikkedunk til træning.

- Man behandler materialerne godt.

- Man opfører sig ordentligt overfor de øvrige deltagere og lytter til FCM trænerne.

- Man kan koncentrere sig i al den tid træningen varer.

- Man hjælper trænerne med at rydde op efter træningen.

- Man melder i god tid afbud til skolelederen, hvis man er forhindret i at komme.

- Man husker hver gang at medbringe den bold, som man får udleveret den første træningsgang.

- Man skifter ikke klub, fordi man har været en del af FCM Minielitefodboldskole, men fortsætter med at spille i sin egen klub.

- Deltagerne er forsikringsmæssigt dækket ind via egen fritids- og ulykkesforsikring.

Hvis ikke man lever op til at være motiveret og arbejdsom i den periode træningen varer og dermed ødelægger træningen for de andre, forbeholder vi os retten til at bortvise spilleren fra træningstilbuddet. Pengene vil ikke blive refunderet.

I tilfælde af aflysning grundet vejrforhold eller lign., vil der ikke blive lagt en ekstra træning ind og pengene vil ikke blive refunderet.

Pris
Prisen for deltagelse i FCM Minielitefodboldskole er kr. 1.400,- pr. deltager pr. træningsforløb, der går til at dække træneromkostninger – 14 timers god træning – en bold – et diplom – en FCM t-shirt (str. bestilles ved tilmelding og kan ikke byttes) – en børnebillet til Superligakamp på MCH Arena (FCM bestemmer kampen og spillerne kommer til samlet præsentation på banen iført sin t-shirt) – SAMT som noget helt nyt et FCM selvtræningshæfte samt et eksklusiv login til FCMs selvtræningsøvelser – besøg af 1-2 FCM-akademispillere efter en træning, hvor de giver disse drenge et foredrag om det at være akademispiller i FC Midtjylland.

Tilmelding
Man tilmelder sig FCM Minielitefodboldskole via FCM Klubsamarbejdets hjemmeside. KLIK HER. Der vil blive åbnet op for tilmeldingen til vintertræningen onsdag den 30. august kl. 10.00, mens der igen vil blive lukket ned for tilmelding den 24. september.

Bemærk i øvrigt, at der er et max. deltagerantal på FCM Minielitefodboldskole. Deltagerne optages efter først til mølle-princippet. Betalingen af deltagergebyret skal ske ved tilmelding, og man er ikke endeligt tilmeldt, førend dette er sket.

Når man er tilmeldt modtager man automatisk en kvittering for betalingen. Denne kvittering medbringes første dag på træningstilbuddet. Af kvitteringen vil det ligeledes fremgå på hvilken adresse træningen finder sted, samt hvem der er skoleleder og dennes mobilnummer.

Tilmelding til FCM Minielitefodboldskole er bindende. Hvis en deltager ønsker at melde fra inden første træningsgang, er forældrene til drengen velkomne til at videregive pladsen til en anden (her afregner forældrene i givet fald selv med hinanden) og skolelederen gives besked.

Hvis en deltager melder fra efter at træningstilbuddet er startet, kan han få sin deltagerpakke udleveret ved henvendelse til skolelederen på det enkelte træningstilbud.
Du har ikke den nødvendige version af flash. Klik her for at hente den.
Du har ikke den nødvendige version af flash. Klik her for at hente den.
Samarbejdsklubber
Samarbejdsklubber