Aktivitetskalender
<oktober 2018>
mationtofr
24252627282930
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930311234
Kommende aktiviteter
Alle kommende aktiviteter
Sponsorer - Fodbold
Talentpartner:
Sponsorer - Håndbold
Nyhedsbrev
Tilmeld dig til FCM Klubsamarbejdets nyhedsbrev ved at indtaste din email adresse herunder
FCM Klubsamarbejdet
Ønsker din klub at blive en del af FCM Klubsamarbejdet, så udfyld ansøgningsskemaet.

Udfyld ansøgningsskema
Klub-login
Brugernavn:  
Adgangskode:  
Glemt password?
FCM Trænernetværk
Bliv en del af FCM Trænernetværk…

FC Midtjylland søger hele tiden engagerede mennesker, der brænder for at give drenge/piger i alderen 8-13 år en god oplevelse og som har for øje at udvikle spillerne.

Overordnet set ønsker FC Midtjylland følgende omkring trænere tilknyttet FCM Trænernetværk:
- Du behøver ikke nødvendigvis være en holdtræner med gode resultater eller til dagligt være træner for de berørte årgange, men det er et krav, at du brænder for trænergerningen og det at lære fra dig.
- Du vil på en menneskelig forsvarlig måde være med til at forlange mere af spillerne. Det gælder lige fra at påvirke spillerne til selv at pakke sin egen fodboldtaske og fylde vand i egen drikkedunk til at medvirke til, at de arbejder målrettet og koncentreret på at blive en dygtigere fodboldspiller – både når de er til træning på FCM Miniakademi, hjemme i egen klub samt i fritiden.
- Du har menneskelige og pædagogiske kvaliteter, der gør, at spillerne vil føle, at de er en del af et trygt og udviklende fodboldmiljø.
- Du vil arbejde ud fra en træningsmanual for FCM Miniakademi, og vil derfor medvirke til, at træningen altid tilpasses det enkelte individ og den enkelte gruppe af spillere.
- Du møder velforberedt op til alle træningspas.
- Du er villig til at videns- og erfaringsdele med de øvrige medlemmer af FCM Trænernetværk og besidder selv en naturlig nysgerrighed for at tilegne dig ny viden.
- Du accepterer, at der bliver indhentet en børneattest på dig.
- Du benytter ikke FCM Miniakademi til at udvælge dig de bedste spillere fra de omkringliggende klubber og lokke dem til et klubskifte til din egen klub. Dette vil i givet fald blive betragtet som et klart brud på det ”ansættelsesforhold” der er mellem FC Midtjylland og den enkelte træner.
- Hvis du også er træner i en klub, er det et krav, at du fortsætter med at være dette og ikke alene helliger dig FCM Miniakademi.
- FC Midtjylland forventer endvidere, at du er loyal over for konceptet i FCM Miniakademi og sætter en ære i at give deltagerne en så god, sjov og lærerig fodboldoplevelse som muligt.

Kan du leve op til disse forventninger? – Ja, så er der vist ingen tvivl om, at det er lige dig vi søger og samtidig med, at du er med til at give nogle børn en uforglemmelig oplevelse, så får du også selv noget ud af det.

Som medlem af FCM Trænernetværk oplever/skal du:
- At blive en del af et godt og bredt trænernetværk, du kan sparre med – både på FCM Miniakademi og i hverdagen, hvis du også er klubtræner.
- At blive en del af en trænergruppe med en eksklusiv viden og opdatering på, hvorledes der arbejdes med ungdomsspillere i FC Midtjylland og samtidig har du mulighed for selv at dygtiggøre dig.
- Stille dig selv til rådighed for FC Midtjylland i min. 4 træningspas på FCM Minielitefodboldskole (søndag formiddage fra kl. 10-12 + forberedelse) ELLER min. kunne deltage en hel dag på en FCM Minifodboldskole (lørdag/søndag fra kl. 9-15 + forberedelse).
- Vil du blive ”aflønnet” i form af ekstra uddannelse og oplevelser på MCH Arena.

Sådan ansøger du om, at blive medlem af FCM Trænernetværk
Er du interesseret i at blive medlem af FCM Trænernetværk, så send en mail til koordinator Anja Lauritsen på ala@fcm.dk. – Alle er velkomne til at ansøge. Det gælder både trænere i FCMs samarbejdsklubber og trænere fra andre klubber. Det er ikke det væsentlige, hvor du kommer fra, men snarere, at du kan leve op til ovenstående og at lysten er til stede.

Du har ikke den nødvendige version af flash. Klik her for at hente den.
Du har ikke den nødvendige version af flash. Klik her for at hente den.
Samarbejdsklubber
Samarbejdsklubber