Aktivitetskalender
<september 2019>
mationtofr
2627282930311
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30123456
Kommende aktiviteter
Alle kommende aktiviteter
Sponsorer - Fodbold
Sponsorer - Håndbold
Nyhedsbrev
Tilmeld dig til FCM Klubsamarbejdets nyhedsbrev ved at indtaste din email adresse herunder
FCM Klubsamarbejdet
Ønsker din klub at blive en del af FCM Klubsamarbejdet, så udfyld ansøgningsskemaet.

Udfyld ansøgningsskema
Klub-login
Brugernavn:  
Adgangskode:  
Glemt password?
Aktivitetsoversigt
Nedenstående er alle aktiviteter, som finder sted i en FCM samarbejdsklub...
FCM Ulvecup
Der arrangeres to gange om året en stævnedag for U8-U9-U10 drenge og piger i A-B-C-rækker. Der spilles på 5-mandsbaner og med en specialregel om, at alle markspillere skal være på modstanderens banehalvdel førend scoring tæller og samtidig afholdes en straffesparksturnering efter cupsystem.

Der vil være et mindre holdgebyr for deltagelse og for dét får man kampe, en medalje, et diplom og en billet til kamp på MCH Arena. Til FCM Ulvecup vil FCM endvidere have mulighed for at komme ud med forskellige events, merchandise, boder med FCMs sponsorer/samarbejdspartnere som afsender, etc.

Tiltaget afholdes i foråret 2019 hos Hammerum IF lørdag d. 22. juni.
Indbydelse HER

FCM Fodboldskole 2018/2019 (spillerne fortsætter med at spille i egen klub)
Alle klubber i FCM Klubsamarbejdet har mulighed for at indstille såvel drenge markspillere som målmænd i årgang 2007-2009 til FCM Fodboldskolen i deres respektive område. De dygtigste spillere i de respektive årgange kan/vil efter forløbets afslutning blive tilbudt at blive en del af DBU TopCenter HERNING.

Uanset om man bliver tilbudt deltagelse i DBU TopCenter HERNING eller ej, giver FCM Fodboldskolerne hver enkelt spiller mulighed for at få noget med sig hjem til træningsbanerne i samarbejdsklubberne.

Tiltaget begyndte i maj 2018. Læs mere i fanen "Fodboldskole".

Åben niveaudelt FCM-licenstræning 2018/2019 (spillerne fortsætter med at spille i egen klub)
For de spillere, som er tilmeldt FCM Fodboldskole, men som herefter ikke bliver tilbudt deltagelse i DBU TopCenter HERNING, vil der være mulighed for at tilmelde sig niveaudelt FCM-licenstræning i FCM Klubsamarbejdets respektive områder.

Derved kommer FCM Klubsamarbejdet fremadrettet ikke til blot at arbejde med de pt. ca. 25 bedste i regionen pr. årgang, men med de ca. 250 bedste. Dette i erkendelse af, at flere spillere først rykker på et senere tidspunkt og på denne måde bliver træningen for de pt. næstbedste opkvalificeret i hele regionen.

Spillerne i den niveaudelte FCM-licenstræning vil i henholdsvis december 2018 og marts 2019 deltage i en FCM-licensdag, hvilket er en dag, hvor alle spillerne inviteres til en dag fyldt med niveaudelt fodbold. FCM-licensdagen arrangeres af den FCM-licensansvarlige samt FCM-licenstrænerne.

I juni/juli skal FCM-licensholdene endvidere deltage i et fodboldstævne (BIF-CUP i Brande), hvor både det sportslige og sociale vil blive dyrket på i de respektive områder samt ikke mindst på tværs af områderne.

BIF-CUP foregår 4.-7. juli 2019.

FCM Pigefodboldskole og FCM Pigelicenshold (spillerne fortsætter med at spille i egen klub) 
Der laves en FCM U12- og FCM U13 Pigefodboldskole i to centre (ét Center SYD og ét Center NORD), samt en FCM U14/15 Pigefodboldskole i ét center (Center SYD), hvortil der er åben tilmelding.

I juni/juli skal FCM Pigelicensholdene deltage i et fodboldstævne (BIF-CUP i Brande), hvor både det sportslige og sociale vil blive dyrket på i de respektive områder samt ikke mindst på tværs af områderne.

Formålet er at give pigerne en god fodboldmæssig udvikling, en oplevelse, noget at stræbe efter, og ikke at skifte klub. 

BIF-CUP foregår 4.-7. juli 2019.

Træning med akademi- og superligaspillere
Her vil der to gange om året være mulighed for at søge, om at få hele FC Midtjyllands superligatrup samt spillere fra de tre ældste årgange på akademiet på besøg ude i den lokale klub, hvor de vil træne klubbens ungdomsspillere.

Tiltaget kører én gang i foråret og én gang i efteråret.

FCM Teknikmærke
FCM Teknikmærkedag, hvor områdets spillere kan tilmelde sig (som ulvemærkedag), hvor man kan komme at tage bronze/sølv/guldmærket. På dagen medvirker FCM-licenstræneren samt kursisterne på FCM Trænerakademi.

For at opnå de tre nævnte mærker skal man bestå kravene i 8 forskellige discipliner, mens man for at kunne bestå Ulvemærket skal kunne bestå nogle skærpede krav, og her i 10 discipliner.

Tiltaget kører kontinuerligt.
Samarbejdsklubber
Samarbejdsklubber