Aktivitetskalender
<juli 2018>
mationtofr
2526272829301
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
303112345
Kommende aktiviteter
Alle kommende aktiviteter
Sponsorer - Fodbold
Talentpartner:
Sponsorer - Håndbold
Talentpartner:
Nyhedsbrev
Tilmeld dig til FCM Klubsamarbejdets nyhedsbrev ved at indtaste din email adresse herunder
FCM Klubsamarbejdet
Ønsker din klub at blive en del af FCM Klubsamarbejdet, så udfyld ansøgningsskemaet.

Udfyld ansøgningsskema
Klub-login
Brugernavn:  
Adgangskode:  
Glemt password?
Fællesjubel efter sejren.
U13 puljemestrer og ubesejrede
Efter en stærk præstation satte FCM U13 sidste punktum for denne efterårssæsonen med sejr nummer 14 i 14 kampe.
FCM U13 – Ringkøbing IF 7-2 (4-2)

Deltagende i kampen:
Adis Hadzimujic (Rindum SU, Ringkøbing IF), August Emil Turner Madsen (IFS), Gustav Caspersen (Brædstrup IF), Jacob Tange (RIF), Jeppe Andersen (Koldby/Hørdum IF, Thisted FC), Jonas Bøgedal (Sinding GIF, Vildbjerg SF og Herning Fremad), Jonathan Asp (VB, AGF, Gauerslund IF), Malthe Bøndergaard (Holmsland GU, RIF), Marko Rasmussen (IFS), Oscar Meedom (Sunds IF, IFS), Sebastian Wille (Sunds IF), Valdemar Andreasen (Herning Fremad, Ikast FS).

Søndag morgen spillede FCM U13 efterårssæsonens sidste kamp. Op til kampen havde holde hentet to flotte sejre over henholdsvis FS Holstebro og Silkeborg IF. Ringkøbing var søndagens modstander, og sidst de to hold mødtes i puljen, vandt FCM 4-2.

Samarbejdsklubben viste god moral og igennem flere perioder lykkedes det dem også at spille sig til chancer. Det var dog ulvene, der kom bedst fra start. Allerede efter fem minutter kom de foran og havde inden da haft et par chancer på mål. Ringkøbing svarede prompte tilbage og udlignede minuttet efter.

FCM var dog et kvarter senere foran med 4-1 inden Ringkøbing reducerede til 4-2 kort inden pause.

I anden halvleg kom ulvene på 5-2, 6-2 og 7-2 mens de spillede rigtig flot fodbold, skabte mange chancer, havde godt styr på farten og kombinationerne, mens defensiven erobrede flere boldtab med det samme og satte et nyt angreb i gang i den anden ende.

- Vi glædede os til den her kamp. Vi kom fra en super præstation i Silkeborg, hvor vi fortjent vandt stort, fordi var sindssygt dygtige på bolden, spillede hurtigt og aggressivt. Så kan man hurtigt komme til at sammenligne, når man skal møde et andet hold, men Ringkøbing er et helt andet hold. De er svære at spille imod, fordi de er fysisk stærkt, hurtige og står mere kompakt end Silkeborg gjorde i den forgange kamp. Når man ser på modstanden, er jeg super tilfreds med den præstation, vi leverer i dag. I første halvleg havde vi måske en smule udfordringer på bolden, fordi vi spiller en anelse for langsomt og er lidt mindre bevægelige, end hvad vi gerne vil være. Det skruer vi op for i anden halvleg og viser, at vi klart har den klasse, vi har haft hele vejen igennem, så det er en stor cadeau til drengene, samt de går igennem med maksimum point efter 14 kampe, siger en glad og tilfreds U13-cheftræner, Mathias Lund, efter kampen.

Med 14 sejre i 14 kampe var der ikke megen tvivl omkring, at det var U13-ulvene, der løb med puljesejren. Derudover scorede de i de 14 kampe 108 mål og lukkede kun 16 mål ind i alt.

Målscorere for FCM: Jonathan Asp (3), Marko Rasmussen (2), Jakob Tange og Jonas Bøgedal.
FCM U13 puljevindere – og klar til Holland!
Siden sidst har FCM U13 været i Kolding til en turnering, sikret sig puljen og er nu på vej til Holland.
Siden vi sidst har hørt fra FCM U13, er der sket en hel masse! For snart nogle uger siden, deltog de unge ulve ved Young Guns Elite Cup i Kolding. Det var et stævne præget af ekstreme vejrforhold og som et resultat heraf, pressede græsbaner der gjorde, at den sportslige gevinst af stævnet desværre led et knæk. Ikke desto mindre præsterede FCM U13, efter omstændighederne, godt og endte øverst på skamlen som vindere, efter en flot finalesejr på kunstgræs over sjællandske Ledøje-Smørum.

Herefter var det tilbage til fuld fokus på at øve sig i turneringen. I den daglige træning, samt de mellemliggende kampe, har fokusset for FCM U13 været, at øve sig på at tage fuld kontrol i kampene, ved at spille hurtigt, skabe gode situationer gennem aggressive og tempofyldte løb foran bolden samt at fastholde et aggressivt, fremadrettet og modigt udtryk. Efter sejr i Hammerum kunne ulvene, med en sejr på hjemmebane i derbyet mod Viborg, sikre sig puljesejren 2 runder før tid. Det omvendte opgør var meget tæt og selvom ulvene dominerede i Viborg, bed de grønne rigtig god fra sig på fysik og power. Det endte som bekendt med en sejr til ulvene på en scoring i de døende sekunder af kampen.

Der var derfor lagt op til et brag af en returkamp i lørdags på kunstgræsset i Herning. Det blev en kamp hvor FCM U13 viste sig fra sin bedste side, både på bolden, hvor de hurtigt satte sig på kampen og også allerede kom foran efter 35 sekunder, men også uden bolden viste ulvene aggressivitet, mod og erobrede rigtig mange bolde højt i banen.

Ulvene scorede højt på det tekniske niveau samt bevægelighed, mod og aggressivitet, hvilket gav dem en sikker 9-0 sejr, en fortsat status som ubesejrede og den matematiske sejr i puljen.

Deltagende til kampen: Adis Hadzimujic (Rindum SU, Ringkøbing IF), Jacob Tange (RIF), Jonas Bøgedal (Sinding GIF, Vildbjerg SF, Herning Fremad), Jonathan Asp (VB, AGF, Gauerslund IF), Mads Nybo (Herning Fremad), Malthe Bøndergaard (Holmsland GU, RIF), Marko Rasmussen (IFS), Oscar Meedom (Sunds IF, IFS), Sebastian Wille (Sunds IF), Valdemar Andreasen (Herning Fremad, Ikast FS).

Målscorere for FCM: Adis Hadzimujic (3), Valdemar Andreasen (2), Mads Nybo, Jonathan Asp, Marko Rasmussen og Oscar Meedom

Mandag d. 23/10 drager FCM U13-ulveflokken til Olst i Holland, for at deltage ved det årlige Salland Elite Cup. Her venter de unge ulve rigtig god matchning fra øverste hylde, da de allerede i puljen møder hold som SC Heerenveen, Hamborg SV og Sparta Rotterdam. Ulvene vil under opholdet i Holland være indlogeret i par hos værtsfamilier fra den lokale fodboldklub, hvor de blandt andet spiser morgen- og aftensmad, når de ikke er på turneringspladsen og give den gas. For FCM U13 handler deltagelsen i Holland om at øve de forskellige fokuspunkter, som de den seneste tid har arbejdet med derhjemme. Derudover er ulveflokken meget opsatte på at vise sig godt frem på en høj hylde indenfor U13-fodbold.

- Vi glæder os enormt meget til at tage til Holland og blive udfordret og matchet mod modstandere fra en høj international U13-hylde, hvor drengene får rig mulighed for at øve sig og gøre sig erfaringer overfor rigtig dygtig modstand. Derudover er det en stor målsætning for os at sætte vores tydelige FCM-aftryk på turneringen, hvor vi hele tiden vil være vilde, modige, aggressive og fremadrettede, fortæller U13-cheftræner Mathias Lund før turneringstart.

Første kamp spiller de unge ulve tirsdag klokken 10:30 mod Hamborg.
U13 sejrede over Brabrand med tenniscifre
Lørdag hev FCM U13 endnu en sejr hjem. Denne gang på udebane mod Brabrand.
Brabrand – FCM U13 0-6 (0-1)

Deltagende i kampen:
Adis Hadzimujic (Rindum SU, Ringkøbing IF), Jacob Tange (RIF), Jeppe Andersen (Koldby/Hørdum IF, Thisted FC), Jonas Bøgedal (Sinding GIF, Vildbjerg SF og Herning Fremad), Jonathan Asp (VB, AGF, Gauerslund IF), Malthe Bøndergaard (Holmsland GU, RIF), Marko Rasmussen (IFS), Oscar Meedom (Sunds IF, IFS), Sebastian Wille (Sunds IF), Gustav Caspersen (Brædstrup IF).

Fra det omvendte opgør havde FCM et indtryk af et Brabrand-hold, som gerne ville spille med og forsøge at kombinere, og derfor var med til at skabe en god kamp. Men denne gang mødte ulvene et noget mere kompakt og defensivt Brabrand-mandskab, som stod langt tilbage og forsøgte sig på nogle omstillinger. FCM tog fuld kontrol fra starten og spillede enormt hurtigt, hvilket var rigtig fedt at se trods de meget små rum, der var at udnytte. FCM-holdet prøvede til igen og igen, men fik ikke fuld valuta for pengene, og fik kun scoret én gang inden pausen.

I pausen tog de en snak om, hvor vigtigt det var at være i bevægelse og spille på få berøringer på Brabrands halvdel, for at skabe nogle huller at spille i, så de kunne blive ved med at kreere mange chancer. Ulvene lykkedes godt med at holde et højt tempo og fandt gode kanaler lige ind i hjertet af Brabrands defensiv og fik også hul på scoringerne. De få gange Brabrand kom afsted, var FCM godt hjulpet af et stærkt forsvar - og ikke mindst målmandsspil. 6-0-resultatet var meget fortjent set på spil og chancer, og vi så rigtig mange gode præstationer fra ulvene.

- Det var en kollektivt god præstation, hvor vi ikke lod os gå på af de mange brændte tilbud i første halvleg. Vi spiller rigtig hurtigt hele kampen igennem og kombinerer os flot igennem en hård og stram Brabrand-defensiv. Ros til gutterne for at blive ved med at klø på og for at spille luften ud af de godt fightende Brabrand-drenge. Vi er rigtig glade for vores udtryk i pres og genpres, hvor vi var meget aggressive og vedholdende. Desuden er vi glade for at spille til nul, som var en god belønning for godt forsvars -og målmandsspil, siger U13-cheftræner Mathias Lund efter kampen.

Målscorere for FCM: Oscar Meedom (2), Marko Rasmussen, Jonathan Asp, Jeppe Andersen og et selvmål.
U13 stadig ubesejrede
Det blev søndag til endnu en sejr for U13-holdet i puljen.
Ringkøbing – FCM U13 2-4 (0-2)

Deltagende i kampen:
Adis Hadzimujic (Rindum SU, Ringkøbing IF), August Emil Turner Madsen (IFS), Jacob Tange (RIF), Jeppe Andersen (Koldby/Hørdum IF, Thisted FC), Jonas Bøgedal (Sinding GIF, Vildbjerg SF og Herning Fremad), Jonathan Asp (VB, AGF, Gauerslund IF), Malthe Bøndergaard (Holmsland GU, RIF), Marko Rasmussen (IFS), Oscar Meedom (Sunds IF, IFS), Sebastian Wille (Sunds IF), Valdemar Andreasen (Herning Fremad, Ikast FS), Gustav Caspersen (Brædstrup IF).

Der var lagt op til topkamp. FCM var nummer et med max point, Ringkøbing som nummer to, der har spillet rigtig godt indtil videre. Ud over topkamp havde FCM også tre spillere, der har været i Ringkøbing, inden de kom ind til FCM. Så det var ekstra spændende.

Ringkøbing var meget velforberedte, de havde set flere af ulvenes kampe, og var godt klar over, hvad FCM kom med. U13-drengene øvede sig på de ting, som de plejede at øve sig på, og primært at spille rigtig hurtigt, for de vidste de ville møde et godt forsvarende hold, som også var aggressive og gode på omstillinger. Ringkøbing har både hurtige folk og nogle, der er gode direkte, hvilket havde givet dem mange mål inden opgøret.

Kampen blev som FCM havde regnet med. Ringkøbing forsvarede sig langt tilbage på banen men ganske godt, FCM skulle være hurtige for at blive rigtig farlige. U13-cheftræner Mathias Lund var godt tilfreds med størstedelen af første halvleg, da ulvene spillede hurtigt og bevægede sig meget, hvilket resulterede i to scoringer. Med lidt mere skarphed kunne de have været foran med mere.

I pausen snakkede de om, at der ville komme et tryk fra Ringkøbing i anden halvleg, for hvis de skulle med i kampen igen, skulle de op og presse FCM og stjæle bolden.

Det lykkedes hjemmeholdet rigtig godt med fra anden halvlegs start, da de var meget aggressive og vandt mange dueller, hvilket gav dem nogle omstillinger, hvor de nåede op og udligne til 2-2. I sidste halvdel af anden halvleg fandt FCM tilbage til det, de gerne vil. De var aggressive og spillede hurtigt, hvilket åbnede Ringkøbings forsvar, og det gav to yderligere scoringer og chancer til flere mål.

- Jeg vil gerne rose Ringkøbing. Det var en stor kamp, og der var rigtig stemning. Der var mange folk og det var fedt for drengene at opleve en god kulisse. Det var rigtig dejligt, siger Mathias Lund efter kampen og fortætter:

- Cadeau til Ringkøbing for at hænge længe på og gøre det svært for os. De var hovedårsagen til at vi skulle gøre os meget umage for at blive farlige. Når det er sagt, så stor ros til vores drenge for at vise god moral og god energi, som er det der skal til for at vende 2-2 til 2-4. Selvom vi blev presset og måske er lidt rystede ved udligningen, så skal drengene have ros for at tage initiativet og spille hurtigt, hvilket i sidste ende gav os sejren.

Næste opgave er på lørdag på udebane mod Brabrand.

Målscorere for FCM: Valdemar Andreasen (2), Marko Rasmussen og Jonas Bøgedal.
Videre avancement i pokal og to puljesejre til U13
Der har været masser af kampe på programmet for FCM’s U13-hold, der har hevet tre sejre hjem i tre kampe.
Sejs Svejbæk IF – FCM U13 0-5 (0-1)

Deltagende i kampen:
Adis Hadzimujic (Rindum SU, Ringkøbing IF), August Emil Turner Madsen (IFS), Jacob Tange (RIF), Jeppe Andersen (Koldby/Hørdum IF, Thisted FC), Jonas Bøgedal (Sinding GIF, Vildbjerg SF og Herning Fremad), Jonathan Asp (VB, AGF, Gauerslund IF), Malthe Bøndergaard (Holmsland GU, RIF), Marko Rasmussen (IFS), Mikkel Albertsen U14 (Holstebro B.), Oscar Meedom (Sunds IF, IFS), Ramus Kristiansen U14 (FS Holstebro), Sebastian Wille (Sunds IF), Sigurd Holm U14 (Hurup IF), Valdemar Andreasen (Herning Fremad, Ikast FS).

FCM U13 – Holstebro 6-1
FCM U13 – Silkeborg IF 9-1
Sejs Svejbæk – FCM U13 0-5

FCM U13 har i perioden siden sidst spillet tre kampe. De har mødt Holstebro og Silkeborg på hjemmebane, og så spillede de i U14-pokalturneringen, 11 mands, mod Silkeborgs andethold, Sejs Svejbæk, som de vandt 5-0 over. Her stillede de op med hele U13-truppen og tre U14-spillere.

I perioden har de arbejdet overordnet med tre ting. De har fortsat arbejdet med det mentale aspekt af træningen, det rigtige udtryk i kampene. Udtrykket skal vise, at de er ægte FCM’ere – det skal komme sig i noget aggressivt og fremadrettet spil. Derudover havde de fokus på ”maks-aktioner”. Aktioner, hvor de får det meste ud af situationerne. Lange sprint, korte sprint, returløb og generelt bare få det maksimale ud af deres spil. Til sidst har de også fokuseret på at skulle spille i meget høj fart på specielt modstanderens banehalvdel. Det må siges at være lykkes ganske fint med de tre sejre, som er blevet hentet.

- U13 er jo de nyeste i FCM Elitefodboldskole. Her er træningskulturen nyest for de her unge knægte, men tendensen er bare, at alle byder godt ind. Og selvom man skal vænne sig til mange ting har de virkelig sparket døren godt ind og har allerede taget et kæmpe skridt ind i kulturen som at være FCM-spiller, siger Mathias Lund efter kampen.

Næste opgave er på søndag hvor de spiller topkamp mod Ringkøbing på udebane. Den glæder de sig meget til, specielt da ulvene har spillere, der tidligere har været i Ringkøbing. Og så er det ekstra spændende, da de ligger rigtig flot i puljen.
Hårdtarbejdende Hammerum kunne ikke hamle op med U13
Det var svært for Hammerum at komme igennem FCM-holdet, som ikke lagde en dæmper på deres sult.
FCM U13 – Hammerum 22-0 (5-0)

Deltagende i kampen:
Adis Hadzimujic (Rindum SU, Ringkøbing IF), August Emil Turner Madsen (IFS), Jacob Tange (RIF), Jeppe Andersen (Koldby/Hørdum IF, Thisted FC), Jonas Bøgedal (Sinding GIF, Vildbjerg SF og Herning Fremad), Jonathan Asp (VB, AGF, Gauerslund IF), Mads Nybo (Herning Fremad), Malthe Bøndergaard (Holmsland GU, RIF), Marko Rasmussen (IFS), Sebastian Wille (Sunds IF), Valdemar Andreasen (Herning Fremad, Ikast FS).

- Vi havde overnatning i Herning, trænede fredag aften, mødte Haderslev i en træningskamp lørdag. Vi vandt den kamp 5-2 mod et delt Haderslev-hold der i store perioder pressede os til at spille rigtig hurtigt. Vi tager det med, at vi fik gode mulighed for at træne vores spil mod en modstander, der presser godt på. Det havde vi problemer med, og det gav også anledning til at de scorede i to omgange. Men igen blev vi ved med at se spillet med vores spil, og så fik vi rigtig mange chancer, hvor vi flot kommer frem og er dem en smule overlegne i anden halvleg. I den kamp scorede Oscar Meedom og Marko Rasmussen to mål og Jonas Bøgedal scorede et enkelt, siger Mathias Lund.

Det var optakten op til Hammerum-kampen søndag formiddag på turneringsplan. Det blev en lidt mærkelig kamp. For FCM’s vedkommende gjaldt det om at træne deres egen stil og skabe mange chancer. Det fokus havde de også mod Hammerum, og det lykkedes dem fint. Selvom vi scorede mål nummer 4 eller 18, så skal drengene have stor ros for at spille sig flot igennem modstanderne og score nogle flotte mål.

Stor ros til Hammerum også, der havde nogle skadede spillere, og dermed havde nogle yngre spillere med, men trods det gav alt hvad de kunne, og de spillede flot op til kamp lige fra start af.

FCM havde bolden gennem det meste af kampen, Hammerum prøvede og prøvede at sætte noget sammen, men det var ulvene, som lykkedes rigtig godt i deres spil, og derfor endte kampen, som den gjorde.

- Vi søgte en modstander med bolden, spillede den forbi modstanderen og fandt mellemrum, hvilket er hvad vi træner i øjeblikket. Vi skulle spille hurtigt mod en kompakt Hammerum-forsvar, og det gjorde vi i dag. Ros til Hammerum for deres arbejde og at de gik til den med respekt for at lave en god fodboldkamp, og så ros til vores drenge for at gøre det rigtige og ikke bare det nemmeste. Jeg vil også gerne rose drengene for at blive ved med at spille hurtigt, selvom vi møder et meget kompakt Hammerum-hold i defensiven, fortæller U13-cheftræner Mathias Lund.

Næste kamp er på onsdag hjemme mod Holstebro.

Målscorere for FCM: Marko Rasmussen (5), Jonathan Asp (3), Malthe Bøndergaard (3), Valdemar Andreasen (3), August Emil (2), Jeppe Andersen (2), Adis Hadzimujic (2), Jonas Bøgedal og Mads Nybo.
FCM U13 trak det længste strå i derby-kamp
Ulvene fik med en scoring i sidste minut sikret sig fuldt udbytte af kampen mod Viborg.
FK Viborg – FCM U13 2-3 (1-2)

Deltagende i kampen:
Adis Hadzimujic (Rindum SU, Ringkøbing IF), August Emil Turner Madsen (IFS), Gustav Caspersen (Brædstrup IF), Jacob Tange (RIF), Jeppe Andersen (Koldby/Hørdum IF, Thisted FC), Jonas Bøgedal (Sinding GIF, Vildbjerg SF og Herning Fremad), Jonathan Asp (VB, AGF, Gauerslund IF), Mads Nybo (Herning Fremad), Malthe Bøndergaard (Holmsland GU, RIF), Marko Rasmussen (IFS), Oscar Meedom (Sunds IF, IFS).

Udover at være derby, var det også en topkamp, som tirsdag ventede FCM U13 mod Viborg. FCM havde glædet sig meget til at møde Viborg, fordi det er et godt hold med nogle store stærke spillere og gode individualister. Så det ville ikke blive nemt, men ulvene var tændt på at spille derby. Det blev en kamp der startede åbent med chancer i begge ender, mange dueller og omstillinger. Efterhånden fik FCM kontrol over tingene, selvom de dog kom bagud med 0-1. De fortsatte deres fokus på hvordan de reagerer i modgang, og også mod Viborg reagerede drengene rigtig godt og fortsatte deres spillestil ved at holde kontrol og tage initiativ, hvilket gav mange chancer i den anden ende. Det gav anledning til en udligning og et føringsmål inden pausen, og de gange FCM scorede, var det resultatet af et stærkt, hårdt og højt presspil på modstanderens banehalvdel.

Viborg slog dog godt igen, og man havde aldrig fornemmelsen af at kampen havde sat sig hos et specifikt hold, hvilket den heller aldrig gjorde. Viborg fik udlignet til 2-2, men i det sidste kvarters tid var FCM rigtig gode, hurtige og fik bolden spillet igennem Viborg-spillerne. Det gav endnu flere chancer og kort før tid kom FCM foran med 3-2 efter et gennembrud på kanten. Det var en stor forløsning og alle var glade bagefter.

- Ros til drengene for at blive ved med at ville have kontrollen i kampen og tage initiativet på bolden. Også når vi kom bagud. Specielt i kampen mod Viborg, så vi at når vi ville blive ved med vores egen stil, så giver det pote, og det var en dejlig oplevelse at når vi holdt os til vores egen stil, så endte det med et positivt resultat, siger Mathias Lund efter kampen.

Målscorere for FCM: Malthe Bøndergaard, Mads Nybo og August Emil Turner Madsen.
Endnu en storsejr til U13
Efter en rodet start kom FCM U13 flot med i opgøret og spillede sig til et godt resultat.
Ikast FS – FCM U13 1-7 (1-3)

Deltagende i kampen:
Sebastian Wille (Sunds IF), Jacob Tange (RIF), Malthe Bøndergaard (Holmsland GU, RIF), Jonas Bøgedal (Herning Fremad), Jeppe Andersen (Thisted FC), Valdemar Andreasen (IFS), Oscar Meedom (Sunds IF, IFS), Marko Rasmussen (IFS), Jonathan Asp (VB, AGF, Gauerslund IF), August Emil Turner Madsen (IFS), Mads Nybo (Herning Fremad).

Kampen startede som man forventede fra FCM’s side. Ulvene var mest på bolden og prøvede at kreere ting. Ikast bed dog fra sig, var aggressive og kæmpede for tingene, så kampen var helt åben fra start af. Ikast fik endda bragt sig foran med 1-0 efter 10 minutter med et flot skud. Der satte fighter-instinktet sig i FCM-spillerne. For når man kommer bagud, og det er lokalt, så kan drengene enten gå i panik og vil begynde at tvinge tingene igennem for at få mål, eller også vælger man at blive ved med at holde fokus og gøre det de altid gør, bare endnu bedre.

De unge ulve valgte den rigtige løsning. De blev ved med at spille deres eget spil og gjorde det, de gerne ville øve på, og så endda i rigtig høj fart. Henover de to halvlege endte det i rigtig mange chancer og heldigvis i mange scoringer, og derfor endte de med vinde 7-1. Fordi de blev ved med at spille hurtigt og var ivrige, fik de åbnet nogle rum i Ikasts forsvar, så FCM U13 kunne lave en masse flotte mål med kombinationsspil omkring deres felt.

- Jeg vil gerne rose Ikast rigtig meget. For mange af de spillere på holdet har været med omkring FCM, og de kender flere af drengene. De ender med at gøre det til en god kamp ved at arbejde hårdt, holde os fra scoringer i lang tid og endda komme foran 1-0, siger FCM U13-cheftræner Mathias Lund efter kampen.

- Jeg synes, at efter vi kommer bagud, vælger vi den rigtige mulighed. Vi fortsætter med at spille hurtigt og vil udfordre mand mod mand. Det gjorde at vores spil i løbet af kampen blev så hurtigt, at vi til sidst fik lirket Ikasts stærke defensiv op, og da vi så kom igennem og kunne spille langt oppe, skal drengen have ros for at være aggressive og vise et stærkt udtryk i spillet. Noget af det jeg også er glad for, er at med de her drenge, kunne man ikke se om det stod 1-1, 2-1 eller 7-1. Drengene kæmper til det sidste og de er lige så glade for udligningen som scoringen til 7-1, og det er det udtryk, vi gerne vil have.

Målscorere for FCM: Oscar Meedom (3), Jeppe Andersen, Jacob Tange, Valdemar Andreasen og Jonas Bøgedahl.
U13 lagde stærkt fra land mod Brabrand
Det var et tændt FCM U13-hold, som lørdag på hjemmebane vandt sæsonens første turneringskamp.
FCM U13 – Brabrand 6-0 (2-0)

Deltagende i kampen:
Adis Hadzimujic, August Emil Madsen, Gustav H. R. Caspersen, Jakob Nørgaard Tange, Jeppe Andersen, Jonathan Asp Jensen, Mads Nybo Lauritsen, Malthe Johnsen Bøndergaard, Marko Rasmussen, Oscar Meedom, Valdemar B. Andreasen.

FC Midtjyllands U13-drenge havde i den grad ladet batterierne op forud for sæsonens første puljekamp, som de spillede på hjemmebane mod Brabrand. De unge ulve spillede med stor aggressivitet og fremadrettethed, havde alle med og var gode til at bakke hinanden op både verbalt og i spillet.

Allerede midt i første halvleg var de foran 2-0, og den stilling holdt indtil pausen. I pausen blev der drukket godt med vand og smidt et par frugtstykker i maven, så de var klar til anden halvleg.

I anden halvleg havde trænerteamet skiftet de tre indskiftere på banen, mens der i løbet af halvlegen blev skiftet ud et par gange yderligere. Ulvene var også godt tændte i kampens anden halvdel og spillede sig i flere omgange flot gennem Brabrand-drengene, der ellers leverede en flot indsats på banen og kom også frem til enkelte chancer.

I løbet af anden halvleg fik FCM U13 scoret fire mål, så da dommeren fløjtede af, var stillingen 6-0 til de sortklædte.

- Vi er rigtig godt tilfredse. Det er vigtigt for os at bygge så mange gode præstationer ovenpå hinanden som muligt, og med dagens kamp hvor vi var aggressive, fremadrettede og samtidig lykkes godt med mange af de ting vi øver os på opspilsmæssigt i øjeblikket, må man sige, at vi fortsatte de fine takter fra kampen mod OB på træningslejren. Vi jagter altid ”ulvefølelsen”, og jeg er glad for, at vi fandt den ganske hurtigt, og at vi kunne se glæden i spillernes øjne.

Målscorere for FCM: Oscar Meedom (2), Jeppe Andersen, Valdemar Andreasen, August Emil Madsen og Jacob Tange.
Du har ikke den nødvendige version af flash. Klik her for at hente den.
Du har ikke den nødvendige version af flash. Klik her for at hente den.
Samarbejdsklubber
Samarbejdsklubber