Aktivitetskalender
<september 2018>
mationtofr
272829303112
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
1234567
Kommende aktiviteter
Alle kommende aktiviteter
Sponsorer - Fodbold
Tøjpartner:
Sponsorer - Håndbold
Talentpartner:
Nyhedsbrev
Tilmeld dig til FCM Klubsamarbejdets nyhedsbrev ved at indtaste din email adresse herunder
FCM Klubsamarbejdet
Ønsker din klub at blive en del af FCM Klubsamarbejdet, så udfyld ansøgningsskemaet.

Udfyld ansøgningsskema
Klub-login
Brugernavn:  
Adgangskode:  
Glemt password?
FCM U15 klar til at lægge ekstra på deres spil
U15-træner Martin Mark og U15-holdet er klar til at gå ind til en ny sæson, hvor de skal lære endnu mere.
Skrevet af: Magnus Monrad-Alexandersen

U14-titlen er blevet skiftet ud med U15, og drengene fra årgang 2004 er klar til nye udfordringer, nu med U15-cheftræner Martin Mark ved roret. Faktisk har de allerede vare i gang i et godt stykke tid, og man har allerede nu set en positiv udvikling i holdets spil.

- Jeg har jo allerede mødt drengene tidligere, da jeg kom til sidste år. Samtidig har nogle af dem i foråret været oppe og spille med det tidligere U15-hold, som jeg trænede. Så det har været en ganske fin start, fordi vi ikke ligefrem er fremmede for hinanden, fortæller Martin Mark.

Det har derfor været lige på og hårdt fra dag ét i opstarten. Det har specielt været det fysiske aspekt samt forsvarsspillet, der har været i fokus. Niveauet er steget, så spillerne skal kunne følge med fra start af, og det har været det primære fokus til træningerne.

Som de andre Elitefodboldskolehold har U15-holdet spillet mod AGF og Silkeborg på træningslejren i Ikast. Derudover var Haderslev og Brøndby også sat i kampkalenderen, inden sæsonen for alvor begyndte. Mange spillere har fået masser af spilletid, og trænerteamet har virkelig forsøgt at presse spillerne til det yderste. Og det gav pote i sidste ende. Specielt mod Brøndby og i den første turneringskamp mod Lyseng.

Kampen mod Brøndby viste hvor meget spillerne allerede havde rykket sig. De to hold havde før mødtes som U14, så de kendte hinanden en smule. FCM var gode til at spille sig op igennem banen og stå de rigtige steder, hvilket gjorde det svært for Brøndby at bryde igennem. Det lykkedes dog sjællænderne at bringe en smule nerve ind i kampen med deres to scoringer, men det endte med en 5-2 sejr til ulvene. Kampen blev i mellemtiden også udskudt 25 minutter på grund af dårligt vejr, og blev rykket ind i Stadome i Ikast, hvilket også viser, at spillerne var omstillingsparate.

En sejr blev det også til, da Lyseng stod som modstander til den første puljekamp.

- Det er altid dejligt at vinde første turneringskamp og komme godt fra land. Lyseng gjorde deres for at gøre det svært for os, men vi viste, at en af de største værdier i FCM er mod, og vi tør hele tiden spille os igennem og sætte spillet. Vi spiller kampen, kommer foran og bliver derefter ved med at forsvare vores føring og ikke sætte den over styr, roser Martin Mark.

Næste modstander i puljen er tst Fodbold. Siden sidst har U15-ulvene været til Crowne Plaza Cup, hvor de endte med at vinde deres årgang. Det lykkedes ved at slå Manchester United 7-1, HJK Helsinki 2-1 og IFK Norrköping 5-1 i gruppespillet for derefter at slå Borussia Dortmund 1-0 i semifinalen og japanske Yokohama F. Marinos 2-1 i finalen.

U15-truppen: Mikkel Nonbo (Engesvang B., Ikast FS), Frederik Bach Jensen (Vamdrup IF, Kolding BK, Kolding IF), Simon Ryberg (Brande IF), Magnus Haurvig Rasmussen (Give Fremad, Brande IF), Martin Huldahl (Måbjerg IF, Holstebro Boldklub), Mikkel Kofoed Albertsen (Holstebro Boldklub), Mikkel Davidsen Rytter (Vildbjerg SF, Herning Fremad), Lasse Dahl (Vildbjerg SF, Herning Fremad), Mads Enggaard (Engesvang B., Ikast FS), Gustav Ørsøe Christensen (Ikast FS), Angelo Nehme (VFF, SIK, Ravnsbjerg IF, Ikast FS), Gustav Junge (IF Lyseng, AGF), Rasmus Kristiansen (Vinderup IK, FS Holstebro), Sigurd Hertz Holm (Hurup IF, Thisted FC), Emil Nymann Andersen (Thisted FC), Magnus Max Struck-Jensen (Herning Fremad), August Priske (ASA, Brabrand IF, Stensballe IK, Horsens FS, AC Horsens, FC København), Aki Samuelsen (HB Færøerne), Heini Sørensen (HB Færøerne) og Mikkel Fischer (FC Skanderborg)
Du har ikke den nødvendige version af flash. Klik her for at hente den.
Du har ikke den nødvendige version af flash. Klik her for at hente den.
Samarbejdsklubber
Samarbejdsklubber