Aktivitetskalender
<juli 2018>
mationtofr
2526272829301
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
303112345
Kommende aktiviteter
Alle kommende aktiviteter
Sponsorer - Fodbold
Talentpartner:
Sponsorer - Håndbold
Talentpartner:
Nyhedsbrev
Tilmeld dig til FCM Klubsamarbejdets nyhedsbrev ved at indtaste din email adresse herunder
FCM Klubsamarbejdet
Ønsker din klub at blive en del af FCM Klubsamarbejdet, så udfyld ansøgningsskemaet.

Udfyld ansøgningsskema
Klub-login
Brugernavn:  
Adgangskode:  
Glemt password?
Sejrsbillede trods det ærgerlige resultat.
U15 puljemestrer og ubesejrede
Efter to hurtige mål i en overtals-periode fungerede spillet ikke optimalt nok til en sejr for FCM U15 i deres sidste opgør i efterårssæsonen.
FCM U15 – Vejle 2-2 (2-1)

Deltagende i kampen:
Mathias Balle (Gudum-Nissum IF), Simon Ryberg (Brande IF), Mads Sandsberg (Ringkøbing IF), Viktor Rasch (Holstebro B., FS Holstebro), Victor Bak Jensen (IF Nordthy), Laurids Old (Aulum IF), Marko Nedic (Herning Fremad), Oscar Luigi Fraulo (OKS), Frederik Heiselberg (Tarm IF), Mohammad Masood (Struer B.), Mikkel Tønnesen (FS Holstebro), Zacharias Sørensen (Ringkøbing IF), Kristian Mejling Børgesen Kristensen (Rindum SU, Ringkøbing IF), Andreas Nibe (Kerteminde B.).

Søndag formiddag skulle FCM U15 forsøge at sætte et positivt punktum for deres efterårssæson, som de indtil da var gået igennem uden nederlag. Et spændende 2-2 opgør mod OB og en 1-0 sejr over Haderslev havde inden for en uge været optakten til opgøret. Derfor var der alle forudsætninger for et flot resultat, da de søndag mødte op på kunstgræsbanen i Herning Fremad under en skyfri himmel med solskin.

Begge hold skulle lige i gang, og derfor var begge hold en del på bolden i de første 10 minutters spil. Efter 12 minutter blev en Vejle-spiller udvist i 10 minutter, da han fik gult kort for en tackling. Det overtal udnyttede ulvene til fulde, da de inden for fem minutter havde bragt sig foran med 2-0 på scoringer af Frederik Heiselberg og Oscar Fraulo.

Da Vejle igen var fuldtallige blev kampen igen mere lige, og efter 27 minutters spil reducerede de til 2-1.

I anden halvleg havde FCM svært ved at få spillet til at fungere. Afleveringerne sad ikke som de skal, og de blev til flere dumme boldtab. De fik ikke spillet sig til de helt store chancer, og derfor fik de ikke scoret i anden halvleg. Det gjorde Vejle dog 19 minutter inde i anden halvleg, og så var der udlignet til 2-2.

Efterfølgende var Vejle ikke særlig farlige, men det var FCM U15-drengene heller ikke, og derfor var kampens slutresultat 2-2. En ærgerlig slutning på en resultatmæssigt ellers flot sæson. - Kampen fik en helt unødvendig nerve efter Vejle kom på 2-1 inden pausen, og vi begyndte at frygte for sejren og turde ikke længere spille vores offensiv positionsspil. Heldigvis undgik vi nederlaget, og selvom det var sæsonen dårligste præstation fra vores side, var det en forløsning at gå ubesejret igennem sæsonen og ende som puljevinder, siger U15-cheftræner Martin Mark optimistisk efter kampen.

FCM U15 går igennem sæsonen som ubesejrede med 11 sejre og 3 uafgjorte i 14 kampe. Samtidig blev det med en målscorer på 68-23, hvilket også er ganske imponerende.

Målscorere for FCM: Frederik Heiselberg og Oscar Fraulo.
U15 på rette spor
Stilen skulle lige findes, men nu er FCM U15 på vej i den rigtige retning og fortsætter deres sejrsstime.
FCM U15 – Næsby BK 8-1 (3-0)

Deltagende i kampen:
Mike Høg (Skjern GF), Mads Sandsberg (Ringkøbing IF), Viktor Rasch (Holstebro B., FS Holstebro), Victor Bak Jensen (IF Nordthy), Laurids Old (Aulum IF), Marko Nedic (Herning Fremad), Frederik Heiselberg (Tarm IF), Mohammad Masood (Struer B.), Mikkel Tønnesen (FS Holstebro), Zacharias Sørensen (Ringkøbing IF), Janus Seehusen, Kasper Bentzen (KLG, Herning Fremad), Kristian Mejling Børgesen Kristensen (Rindum SU, Ringkøbing IF), Andreas Nibe (Kerteminde B.).

FCM U15 har på det seneste været igennem en udvikling, hvor de offensivt har været ganske tilfredse med deres spil. De har været gode til både at spille sig til chancer og score mål. Faktisk er de det mest scorende U15-hold i landet i øjeblikket med 63 scoringer i 11 kampe. Samtidig kan de momentvis sagtens spille i et højt tempo og udfordre modstanderne rigtig godt, men nu går de efter det næste skridt, hvilket holdet har haft meget fokus på.

Det fokus fortsatte i Holland, hvor de på trods af, at de både havde bolden meget og spillede sig frem til mange chancer, alligevel endte med at tabe til Vitesse, der var rigtig dygtige tekniske og som forsvarede sig flot.

Netop det sidste har været et problem for U15-holdet, der har lukket 19 mål ind i de 11 kampe, hvilket holdet ikke er helt tilfredse med. Det skulle der så arbejdes på i puljen, hvor det er blevet til to sejre og Horsens fS på 6-3 og 6-1. Senest blev det også til en sejr over Næsby, hvor ulvene desværre lukkede et dumt mål ind i eget net også.

Kampen mod Næsby var dog en af de bedste kampe, som holdet har spillet i den her efterårssæson. Ulvene var gode i deres presspil, og de fik en masse gode offensive aktioner sat i gang ved at stå ordentligt på banen. Det gjorde også, at FCM var meget i momentum og havde bolden meget. De havde momentum stort set hele kampen, bortset fra i 10 minutter, hvor de fik en mand vist ud med et gult kort. Der fungerede spillet ikke ordentligt, og det var også i den periode, at Næsby fik scoret. Ud over det var FCM gode til at presse modstanderen helt i bund, hvilket også gav otte flotte og vidt forskellige scoringer.

Kampen blev spillet i Tarm i forbindelse med deres 120 års jubilæum. Der var også dukket flere tilskuere op for at se kampen.

- Vi har i den seneste måned haft mange fede kampe, hvor vi hr følt, vi har lagt et nyt niveau på, fra før vi gik ind i oktober. Nu er vi klar til at spille en puljefinale mod OB på søndag, som vi glæder os rigtig meget til, fortæller U15-cheftræner Martin Mark efter kampen.

Målscorere for FCM: Frederik Heiselberg (2), Mikkel Tønnesen (2), Mohammad Masood (2) og Kristian Kristensen (2).
Ny sejr til U15 mod samarbejdsklub
Samarbejdsklubben Ringkøbing IF lagde op til en spændende kamp, hvor de gav sig selv muligheden for at spille sig ind i kampen.
FCM U15 – Ringkøbing 7-2 (4-2)

Deltagende i kampen:
Mads Sandsberg (Ringkøbing IF), Viktor Rasch (Holstebro B., FS Holstebro), Victor Bak Jensen (IF Nordthy), Laurids Old (Aulum IF), Gustav Ørsøe Christensen U14 (Ikast FS), Oscar Luigi Fraulo (OKS), Frederik Heiselberg (Tarm IF), Mohammad Masood (Struer B.), Mikkel Tønnesen (FS Holstebro), Zacharias Sørensen (Ringkøbing IF), Janus Seehusen, Kasper Bentzen (KLG, Herning Fremad), Kristian Mejling Børgesen Kristensen (Rindum SU, Ringkøbing IF), Andreas Nibe (Kerteminde B.).

Det var en regnfuld lørdag, hvor der var lagt an til lokalbrag. Drengene var opsat på at skulle ud og bygge mere på deres spil. De havde meget fokus på, hvordan de kunne kreere chancer ved at bryde igennem Ringkøbing, og det lykkedes de rigtig godt med i de første 15 minutter, hvor de kom foran meget hurtigt med 3-0. FCM var gode på anden bevægelser, returløb, men så faldt de lidt i kadence, og så kom Ringkøbing ind i kampen, straffede ulvene på deres fejl og det gjorde, at Ringkøbing kom op på 3-2 og det skabte en smule spænding, og gav dem mere tro på tingene. Det var ikke så skarpt af FCM ikke at kunne holde motivationen i de 15-20 minutter til slut i første halvleg.

Uden kampen fik for meget nerve, kom FCM alligevel aldrig helt ud af det hul de var endt i. Særligt ikke på udtryk og kommunikation, og det er noget de vil arbejde på de næste 14 dage, inden de skal i kamp igen.

Ulvene lykkedes dog momentvis ved at få sat deres spil igennem og score yderligere tre mål i anden halvleg, men der var alt for langt mellem de tidspunkter. De fik dog også styr på Ringkøbings omstillinger, så det var positivt at tage med fra kampen.

- Der skal lyde en stor ros til Ringkøbing for deres indsats i kampen. Det er fedt at se dem i de bedste rækker – de spillede flot op og kæmpede rigtig meget for at nå deres mål og gøre det svært for os, siger FCM U15-cheftræner Martin Mark efter kampen.

- Vi synes vi havde et rigtig stærkt udtryk det første kvarter, men vi er ikke gode nok til at give noget til hinanden og holde os helt inde i kampen, hvor vi ellers føler os et niveau over modstanderen, der vist os, at vi skulle være på dupperne hele tiden, ellers faldt vi igennem. Den vilje og glæde skal vi være bedre til at holde, når vi om 14 dage møder Horsens, og det bliver vi bedre til ved at være gode på træningsbanen.

Målscorere for FCM: Gustav Christensen U14 (2), Heiselberg (2), Mikkel Tønnessen, Kristian Kristensen og Zacharias Sørensen.
U15 hev vigtig sejr hjem MOD Esbjerg
Efter en rodet præstation, endte det alligevel med en sejr over Esbjerg.
Esbjerg fB – FCM U15 1-3 (0-2)

Deltagende i kampen:
Mads Sandsberg (Ringkøbing IF), Victor Bak Jensen (IF Nordthy), Marko Nedic (Herning Fremad), Oscar Luigi Fraulo (OKS), Frederik Heiselberg (Tarm IF), Mohammad Masood (Struer B.), Mikkel Tønnesen (FS Holstebro), Zacharias Sørensen (Ringkøbing IF), Janus Seehusen, Emil Nymann Andersen U14 (Thisted FC), Kasper Bentzen (KLG, Herning Fremad), Kristian Mejling Børgesen Kristensen (Rindum SU, Ringkøbing IF), Andreas Nibe (Kerteminde B.).

Torsdag spillede FCM U15 deres tredje kamp inden for syv dage. Samtidig fortsatte de deres sæson som ubesejrede. Anden runde af efterårssæsonen begyndte med det andet opgør mod Esbjerg. Situationen var derfor lidt anderledes ud fra denne kamp, da de to hold havde mødt hinanden tidligere. FCM havde forberedt sig godt og kom godt ud til kampen.

De vidste, at Esbjerg var gode til at presse, men hvis de kom igennem det, ville de også have meget plads til at bevæge sig på. Det lykkedes også de unge ulve at komme igennem esbjergensernes pres og skabe flere chancer. Det tekniske niveau var dog ikke helt på ulvenes side, og der manglede derfor kvalitet foran Esbjerg-målet.

Det blev dog til to scoringer inden dommeren fløjtede til pause. I pausen ønskede U15-cheftræner Martin Mark at U15-spiller skulle ud og vise et stærkere udtryk på banen og vise endnu mere aggressivitet.

Det endte desværre ikke som træneren havde håbet. Anden halvleg blev mere fysisk, og det var ikke til FCM’s fordel, selvom de nåede at komme foran 3-0.

- I anden halvleg spillede vi ikke helt, som vi ønskede, men det der gør mest ondt er, at vi lukket et mål ind på en standardsituation i overtiden. Vi stod til at spille vores første clean-sheet i hus, og det gør, at vi står med en lidt ambivalent følelse her efter kampen, siger Martin Mark efter kampen.

Da dommeren fløjtede af, stod der altså 3-1 til FCM. Selvom det var en sejr, var det alligevel en ærgerlig stemning, som sænkede sig over det vindende hold efter reduceringen.

- Vi viser at vi har en rigtig højt topniveau, og at vi kan spille i enormt høj tempo og ender med en sejr. Men vi viser også at vi skal være 100% forberedt. For lige så snart vi falder lidt i niveau, får vi det rigtig svært ved at spille vores spil. Vi skal ud og være bedre til at give 100% hele tiden. Det har vi gjort fire halvleg i tre kampe, og det vil vi gerne kunne gøre i hele kampen fremover.

FCM U15 spiller deres næste kamp lørdag den 30. september på hjemmebane mod Ringkøbing IF.

Målscorere for FCM: Frederik Heiselberg, Mohammad Masood, Mikkel Tønnessen.
Ny sejr til FCM U15
U15-holdet banede igen vej til endnu en sejr i puljen.
Vejle – FCM U15 2-9 (1-4)

Deltagende i kampen:
Mads Sandsberg (Ringkøbing IF), Viktor Rasch (Holstebro B., FS Holstebro), Victor Bak Jensen (IF Nordthy), Laurids Old (Aulum IF), Marko Nedic (Herning Fremad), Oscar Luigi Fraulo (OKS), Frederik Heiselberg (Tarm IF), Mohammad Masood (Struer B.), Mikkel Tønnesen (FS Holstebro), Zacharias Sørensen (Ringkøbing IF), Simon Ryberg (Brande IF), Kasper Bentzen (KLG, Herning Fremad), Kristian Mejling Børgesen Kristensen (Rindum SU, Ringkøbing IF), Andreas Nibe (Kerteminde B.).

Søndag mødte FCM U15 et Vejle-hold, som de havde stor respekt for. Vejle er inkluderet en masse gode spillere, der kan afgøre kampe på både holdindsatser og individuelle præstationer. FCM var godt klar over, at det krævede en mandfolkspræstation, og det var det, som blev vist på banen. Ulvene vidste godt, at de skulle være hurtige til at lukke ned i defensiven og samtidig være hurtige oppe foran. Samtidig havde cheftræner Martin Mark et ønske om, at de på dagen skulle spille godt gennem hele kampen, efter holdet har oplevet et par svage første halvlege i de seneste par kampe. Der var derfor lagt en plan for, hvordan FCM skulle kunne udnytte spillet og bruge hele banen for at vinde over modstanderne.

Det lykkedes også ganske godt for de unge midtjyder, og de fik domineret kampen hele vejen igennem. De var gode på bolden og tvang Vejle til at løbe en masse og få dem ud i ubalance, så ulvene kunne spille på andenbolde og lave en masse gode løb. Det betød at de scorede mål på omstillinger, spil i mellemrummet, enkeltpræstationer og indlæg, hvilket holdet er rigtig stolte af.

- Nu har jeg haft holdet i to måneder, og jeg synes vi har haft både op og nedture. Vi har fået okay resultater, men ikke altid spillet som vi skulle. Det er en krævende spillestil vi har, og spillerne skal have en rigtig god spilforståelse, og det viste vi på et rigtig højt niveau mod Vejle, hvilket var fedt. Nu skal vi så se, om vi ikke kan lukke lidt færre mål ind, end hvad vi har gjort indtil videre, samtidig med vi stadig bliver ved med at score de mange mål, vi indtil videre har gjort, siger U15-cheftræner Martin Mark efterfølgende.

Målscorere for FCM: Frederik Heiselberg (5), Mohammad Masood (2), Marko Nedic og Mikkel Tønnesen.
Fire point i to kampe til FCM U15
Efter pointdeling mod OB blev det til en fortjent sejr over Haderslev torsdag aften.
FCM U15 – Haderslev 6-2 (1-1)

Deltagende i kampen:
Mathias Balle (Gudum-Nissum IF), Mads Sandsberg (Ringkøbing IF), Viktor Rasch (Holstebro B., FS Holstebro), Victor Bak Jensen (IF Nordthy), Simon Ryberg (Brande IF), Marko Nedic (Herning Fremad), Oscar Luigi Fraulo (OKS), Frederik Heiselberg (Tarm IF), Mohammad Masood (Struer B.), Mikkel Tønnesen (FS Holstebro), Zacharias Sørensen (Ringkøbing IF), Janus Seehusen, Kristian Mejling Børgesen Kristensen (Rindum SU, Ringkøbing IF), Andreas Nibe (Kerteminde B.).

Før torsdagens opgør mod Haderslev havde FCM U15 lørdagens inden spillet topopgør mod OB. I de kamp skulle ulvene ud og spille deres eget spil mod fynboerne, og det lykkedes også ganske fint. I første halvleg når begge hold frem til mange chancer, men spilfordelen lå en smule hos FCM, der var meget frembrusende. Det fortsatte i anden halvleg, hvor specielt midtjyderne var tætte på at få udlignet, da de blandt andet brændte et straffespark.

Mod Haderslev mødte FCM et hold, der stod en smule lavt på banen og som havde en rigtig dygtig angriber oppe foran. FCM lykkedes med at tage nogle gode positioner, men de var ikke gode nok til at samarbejde i deres spil og dermed opnå flere chancer for mål. Haderslev scorede derfor på en omstilling og Mohammad scorede for ulvene inden pausen.

FCM ville gerne være endnu skarpere og spille over i det fjerneste rum, hvis det var muligt ikke kun at spille i det nærmeste. Det lykkedes de rigtig godt med i anden halvleg, hvor de også scorer fem gode mål på fem forskellige måder via blandt andet indlæg, langskud, stikninger og så spiller de deres bedste anden halvleg i turneringen i denne sæson.

- Det er jeg sindssygt stolt over, og det er netop det, som vi forventer af drengene hver gang. Nu har vi over to kampe har vi spillet to rigtig gode anden halvlege, hvor vi stiller store krav til hinanden og spiller godt, og nu vil vi gå ind til den næste kamp hvor vi vil være gode i alle 70 minutter, fortæller Martin Mark efter kampen.

Målscorere for FCM: Mohammad Masood (3), Oscar Fraulo (2) og Andreas Nibe.
Fire point i to kampe til FCM U15
Efter pointdeling mod OB blev det til en fortjent sejr over Haderslev torsdag aften.
FCM U15 – Haderslev 6-2 (1-1)

Deltagende i kampen:
Mathias Balle (Gudum-Nissum IF), Mads Sandsberg (Ringkøbing IF), Viktor Rasch (Holstebro B., FS Holstebro), Victor Bak Jensen (IF Nordthy), Simon Ryberg (Brande IF), Marko Nedic (Herning Fremad), Oscar Luigi Fraulo (OKS), Frederik Heiselberg (Tarm IF), Mohammad Masood (Struer B.), Mikkel Tønnesen (FS Holstebro), Zacharias Sørensen (Ringkøbing IF), Janus Seehusen, Kristian Mejling Børgesen Kristensen (Rindum SU, Ringkøbing IF), Andreas Nibe (Kerteminde B.).

Før torsdagens opgør mod Haderslev havde FCM U15 lørdagens inden spillet topopgør mod OB. I de kamp skulle ulvene ud og spille deres eget spil mod fynboerne, og det lykkedes også ganske fint. I første halvleg når begge hold frem til mange chancer, men spilfordelen lå en smule hos FCM, der var meget frembrusende. Det fortsatte i anden halvleg, hvor specielt midtjyderne var tætte på at få udlignet, da de blandt andet brændte et straffespark.

Mod Haderslev mødte FCM et hold, der stod en smule lavt på banen og som havde en rigtig dygtig angriber oppe foran. FCM lykkedes med at tage nogle gode positioner, men de var ikke gode nok til at samarbejde i deres spil og dermed opnå flere chancer for mål. Haderslev scorede derfor på en omstilling og Mohammad scorede for ulvene inden pausen.

FCM ville gerne være endnu skarpere og spille over i det fjerneste rum, hvis det var muligt ikke kun at spille i det nærmeste. Det lykkedes de rigtig godt med i anden halvleg, hvor de også scorer fem gode mål på fem forskellige måder via blandt andet indlæg, langskud, stikninger og så spiller de deres bedste anden halvleg i turneringen i denne sæson.

- Det er jeg sindssygt stolt over, og det er netop det, som vi forventer af drengene hver gang. Nu har vi over to kampe har vi spillet to rigtig gode anden halvlege, hvor vi stiller store krav til hinanden og spiller godt, og nu vil vi gå ind til den næste kamp hvor vi vil være gode i alle 70 minutter, fortæller Martin Mark efter kampen.

Målscorere for FCM: Mohammad Masood (3), Oscar Fraulo (2) og Andreas Nibe.
U15 fortsætter med to sejre
FCM U15 fortsatte i uge 35 deres sejrsstime med to sejre over henholdsvis Ringkøbing og Næsby.
Næsby – FCM U15 2-3 (2-1)

Deltagende i kampen:
Mike Høg (Skjern GF), Mads Sandsberg (Ringkøbing IF), Viktor Rasch (Holstebro B., FS Holstebro), Victor Bak Jensen (IF Nordthy), Laurids Old (Aulum IF), Marko Nedic (Herning Fremad), Mohammad Masood (Struer B.), Mikkel Tønnesen (FS Holstebro), Zacharias Sørensen (Ringkøbing IF), Janus Seehusen, Kasper Bentzen (KLG, Herning Fremad), Kristian Mejling Børgesen Kristensen (Rindum SU, Ringkøbing IF), Andreas Nibe (Kerteminde B.), Magnus Max U14 (Herning Fremad).

Torsdag aften var FCM U15 taget en tur til Ringkøbing. Her havde modstanderklubben disket op med en rigtig flot og fin bane, der gav rigtig gode omgivelser til en god fodboldkamp. Kampen startede hurtigt ud med, at FCM kom bagud. FCM manglede i løbet af kampen den rigtige FCM-attitude og løbeergærrighed for hinanden, selvom de dog kom frem til nogle fine angrebsløsninger. Ulvene fik aldrig helt styr på attituden, men spillet blev bedre i anden halvleg, og de endte med at vinde 7-2. Mikkel Tønnesen stod for fem scoringer, mens Andreas Nibe og et selvmål fra Ringkøbing kan skrives på for de sidste to mål.

Manglerne skulle der ændres på i lørdagens opgør mod fynske Næsby. Ulvene kom dog igen bagud med 1-0, og ved pausen var de stadig bagud, dog med 2-1 efter Mads Sandsberg havde udlignet i løbet af halvlegen. Næsby var meget skarpe i deres spil, men FCM var også ganske velspillende, selvom resultatet sagde noget andet.

I pausen snakkede FCM-holdet om, at de skulle fortsætte de gode takter på banen, fordi de nåede frem til rigtig mange chancer foran mål. Nu skulle afslutningerne så også bare sidde i skabet.

Og i anden halvleg bankede FCM to mål i kassen og kunne tage sejrrige hjem fra Næsby. Spillet fortsatte også i den rigtige retning i anden halvleg, spillerne bevægede sig- og stod rigtigt i forhold til de situationer, som de var i.

På trods af de to mål, manglede skarpheden i afslutningerne stadigvæk, og det vil holdet øve frem mod næste kamp, som er mod OB, der er en ganske kompetent modstander, og hvor ulvene ikke får ligeså mange chancer foran mål, som de gjorde mod Næsby.

- Fra at have spillet en fantastisk kamp mod Barcelona under en uge inden vi mødte de to hold i puljen, var vi i trænerteamet lidt bange for, at drengene tog for let på opgaven. Men lige meget hvem vi møder, skal vi have det samme udtryk, FCM-udtrykket, og det har vi arbejdet meget med i de to kampe her. Det udtryk skal vi have under alle omstændigheder, kommenterer U15-cheftræner Martin Mark efter Næsby-kampen.

Målscorere for FCM: Mads Sandsberg, Viktor Rasch og Mikkel Tønnesen.
FCM U15 vandt trods rodet kamp
Det var en okay sæsonstart som FCM U15 i weekenden fik spillet sig igennem med en storsejr over Esbjerg fB.
FCM U15 – Esbjerg fB 7-2 (5-1)

Deltagende i kampen:
Mathias Balle (Gudum-Nissum IF), Viktor Rasch (Holstebro B., FS Holstebro), Victor Bak Jensen (IF Nordthy), Laurids Old (Aulum IF), Marko Nedic (Herning Fremad), Oscar Luigi Fraulo (OKS), Frederik Heiselberg (Tarm IF), Mohammad Masood (Struer B.), Mikkel Tønnesen (FS Holstebro), Zacharias Sørensen (Ringkøbing IF), Janus Seehusen, Kristian Mejling Børgesen Kristensen (Rindum SU, Ringkøbing IF), Andreas Nibe (Kerteminde B.), Simon Ryberg (Brande IF).

Det var lidt en rodet start i kampen mellem FCM U15 og Esbjerg fB søndag eftermiddag, hvor Esbjerg lykkedes godt med deres pres, og FCM havde svært ved at spille sig ud af det. I de første 10 minutter var der ikke de store chancer på menuen. Der var derimod dueller midt på banen som så blev til nogle omstillinger for EfB, hvor FCM måtte ned og redde trådene ud, inden det blev helt farligt. Men lige så stille som FCM prøvede at arbejde sig igennem modstandernes pres, lykkedes de med nogle kombinationer, der skabte målet til 1-0. Kristian Kristensen, der scorede efter at have været ude med en skade i ni måneder.

Derefter kom ulvene foran 2-0, men så faldt de 5% i gear, og så blev det mere de individuelle præstationer, der stod frem, og så straffede Esbjerg dem med en reducering til 2-1. Det gav anledning til, at FCM fik taget sig sammen og kom inden for de sidste 10 minutter af første halvleg foran med 5-1, som var pausestillingen.

I pausen blev der snakket lidt omkring, at lige på det tidspunkt lykkedes ulvene godt med deres spil, men Esbjerg begyndte at lukke godt af. Så der blev snakket omkring hvad ulvene kunne ændre i opbygningsspiller, når modstanderne pressede sig på.

I anden halvleg var det igen rodet fra start og FCM havde svært ved at komme frem til målchancer. Det gav anledning til at EfB kom på 5-2. Men så fik U15-holdet arbejdet sig ind i kampen igen, og da de fik scoret til 6-2 i midten af anden halvleg, så var kampen ved at være lukket, hvilket den definitivt blev ved scoringen til 7-2. De kunne have scoret flere mål, men det kunne Esbjerg også i nogle situationer, hvor ulvenes defensiv ikke lukkede godt nok af. Der var dog flere perioder i kampen, hvor FCM nåede deres topniveau, og der var de rigtig skarpe.

- Det var første kamp efter vores succes i Norge, hvor vi vandt Ove Helgesen Trophy, med en storsejr over Esbjerg, der slet ikke er dårlige. Vi var dog ikke tilfredse med vores spil gennem hele kampen. Vi stiller store krav til os selv om at blive bedre, så det skal vi også leve op i 2x35 minutter, selvom vi nogle gange føler, at det nok skal gå, skal vi stadig ville gå ud og give alt, hvad vi har. Sejren i morgen, er vigtigere end sejren i dag, siger U15-cheftræner Martin Mark efter sin turneringsdebut med FCM U15.

Målscorere for FCM: Frederik Heiselberg (2), Laurids Old, Andres Nibe, Mikkel Tønnesen, Viktor Rasch og Kristian Kristensen.
Du har ikke den nødvendige version af flash. Klik her for at hente den.
Du har ikke den nødvendige version af flash. Klik her for at hente den.
Samarbejdsklubber
Samarbejdsklubber