Aktivitetskalender
<oktober 2019>
mationtofr
30123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031123
45678910
Kommende aktiviteter
Alle kommende aktiviteter
Sponsorer - Fodbold
Sponsorer - Håndbold
Nyhedsbrev
Tilmeld dig til FCM Klubsamarbejdets nyhedsbrev ved at indtaste din email adresse herunder
FCM Klubsamarbejdet
Ønsker din klub at blive en del af FCM Klubsamarbejdet, så udfyld ansøgningsskemaet.

Udfyld ansøgningsskema
Klub-login
Brugernavn:  
Adgangskode:  
Glemt password?
fcm børnetræning
Vi ved, at trænerne for de yngste ungdomshold ofte er forældre, hvis forberedelsestid til træning er sparsom og hvis erfaring ofte begrænser sig til øvelser, man kan huske fra dengang, man selv var ung. 

Denne kombination giver sjældent den bedste træning og i FCM Klubsamarbejdet kommer vi derfor nu med et nyt tiltag, som skal være med til at spare de frivillige trænere i Jeres klub for masser af tid og som samtidig kan opkvalificere træningen i Jeres klub. Opkvalificeret træning giver gladere børn, der nyder at gå til fodbold og dermed også potentielt flere medlemmer.

Det nye tiltag betyder, at man som FCM samarbejdsklub fremadrettet ugentligt kan få tilsendt aldersspecifikke træningsprogrammer, så trænerne i klubben er klædt godt på til næste uges træning.

Hvad tilbyder vi:
- Hjælp til de mange frivillige trænere i FCM samarbejdsklubberne i en i forvejen travl hverdag.
- Fundamentet for en god børnetræning, der kan tiltrække, udvikle og fastholde børn i fodbolden.
- Et produkt til så billige penge, så alle klubber – store som små – har mulighed for at abonnere på konceptet.

Om konceptet
Træningsprogrammerne bliver lavet så de passer til drenge og piger på alle niveauer, således at det er lavet til alle klubbens medlemmer.

Træningsprogrammerne bliver hver uge (med undtagelse af december og juli) sendt ud specifikt til den enkelte træner for årgang U5-U12. Dette sker torsdag eller fredag, så man har weekenden til at kigge på næste uges program. Programmerne kan også ses på mobilen.

Træningsprogrammerne består af ca. 5 øvelser til hver træning: Opvarmning, tre øvelser som alle er bygget op om et fælles ”tema”, samt en kampform til sidst. I de enkelte øvelser vil der være forslag til progression og regression, og derfor er træningen ikke bygget op progressivt. Dette gør det nemmere at bytte enkelte øvelser ud med andre, sådan at programmet giver frihed for trænerne til selv at komme med øvelsesinput.

Som en intro til træningsprogrammerne følger endvidere en instruktionsvideo, hvor man får forklaret, hvordan programmerne bruges.

Pris
Træningsprogrammerne kan enten være som årgangsabonnement eller klubabonnement - kontakt leder af FCM Klubsamarbejdet, Tommy Jensen, på tje@fcm.dk eller koordinator i FCM Klubsamarbejdet, Lasse Dahl-Hansen, LDH@fcm.dk for pris.
Samarbejdsklubber
Samarbejdsklubber