Aktivitetskalender
<september 2019>
mationtofr
2627282930311
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30123456
Kommende aktiviteter
Alle kommende aktiviteter
Sponsorer - Fodbold
Buspartner:
Sponsorer - Håndbold
Nyhedsbrev
Tilmeld dig til FCM Klubsamarbejdets nyhedsbrev ved at indtaste din email adresse herunder
FCM Klubsamarbejdet
Ønsker din klub at blive en del af FCM Klubsamarbejdet, så udfyld ansøgningsskemaet.

Udfyld ansøgningsskema
Klub-login
Brugernavn:  
Adgangskode:  
Glemt password?
fcm samfund
VI SKABER ØGET LIVSKVALITET OG HJÆLPER PERSONER MED AT OPNÅ SINE LIVSMÅL VIA SPORT, BEVÆGELSE OG SOCIAL SAMMENHÆNGSKRAFT.
Vores ambition
Det er vores ambition at skabe øget livskvalitet ved at hjælpe og flytte personer til at nå sine livsmål. Via sportens styrke og evne til at engagere og inspirere, gør vi en forskel samt bruger fællesskabet til at styrke den sociale sammenhængskraft.

En del af en stærk kultur
Med sine rødder i FCM Klubsamarbejdet – en selvstændig forening – er FCM SAMFUND en del af en stærk kultur. Via en organisationen drevet af passion og vilje har FCM Klubsamarbejdet i mere end 20 år flyttet grænserne for at skabe sjove og udfordrende timer med fokus på bold og leg. FCM SAMFUND udspringer fra dette og tager ansvar for positiv udvikling i området – baseret på at flytte såvel individer som grupper. Vi er forankret i stærke værdier, som forpligter os til at dyrke vores område og fundament.

Vi samler hele regionen
Med afsæt i vores region og med stor indsigt i foreningslivet samt en forståelse for regionens samfundsmæssige udfordringer anerkender FCM SAMFUND vigtigheden af samspillet mellem det frivillige, sociale foreningsliv, lokale og regionale virksomheder og offentlige instanser. Med FCM SAMFUND forankring, er vi dén aktør, der kan samle hele regionen.

BESØG FCM SAMFUND HER: https://www.fcmsamfund.dk/
Samarbejdsklubber
Samarbejdsklubber