Aktivitetskalender
<november 2018>
mationtofr
2930311234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293012
3456789
Kommende aktiviteter
Alle kommende aktiviteter
Sponsorer - Fodbold
Talentpartner:
Sponsorer - Håndbold
Nyhedsbrev
Tilmeld dig til FCM Klubsamarbejdets nyhedsbrev ved at indtaste din email adresse herunder
FCM Klubsamarbejdet
Ønsker din klub at blive en del af FCM Klubsamarbejdet, så udfyld ansøgningsskemaet.

Udfyld ansøgningsskema
Klub-login
Brugernavn:  
Adgangskode:  
Glemt password?
Klubkurser
Klubkurser
FC Midtjyllands Akademikurser udvikles over tid til en serie af kurser med forskellige temaer.

Her kommer FC Midtjylland på besøg i samarbejdsklubben og holder et kursus for alle klubbens trænere – fra dem med ansvaret for de yngste spillere til seniortræneren. 

Kurserne tager udgangspunkt i FC Midtjyllands måde at træne på, og ud over et 3 timers kursus, vil man også modtage en DVD med netop det tema som kurset omhandler.

Læs her om "Teknik og Koordination"... Download brochure (ca. 10 MB)
Læs her om "Footwork med bold"... Download brochure (ca. 10 MB)
Læs her mere om "Nu kan du lære det"... Download brochure (ca. 10 MB)
Læs mere om "Målmandskurset"... Download brochure (ca. 10 MB)
Læs mere om kurset i "FCM Teknikmærke"... Download brochure (ca. 10 MB)
Læs mere om "Totaltræning"... Download brochure

I flere kommuner kan man søge om refusion for afholdelse af kurserne, som afregnes efter de er afholdt, hvorimod kørsel afregnes efter statens takst til instruktøren på dagen.

Køb kursus dvd´erne HER

 De første dvdér fra FC Midtjyllands Akademi kan købes her:

FCM Akademi dvd´erne er udarbejdet ud fra FC Midtjyllands tanker omkring afvikling og udførelse af træning. Formålet med dvd´erne at inspirere vores samarbejdsklubbers trænere og derigennem give disse nogle værktøjer til den daglige træning.

Footwork med bold:
Formålet er at introducere mange forskellige måder at træne med bold. At få implementeret denne form for teknisk træning i alle vores samarbejdsklubber, til gavn for spillernes tekniske udvikling. 

Teknik og koordination:
Formålet er at introducere mange forskellige måder at træne teknisk træning på, som alle spillere uanset alder kan få glæde af. 

Nu kan du lære det:
Dvd´en henvender sig til de 9-15-årige fodboldspillende drenge og piger samt deres trænere. Dvd’en er delt i to. Første del fokuserer på en lang række af de træningsøvelser, FCM selv bruger på akademiet og prioriterer højt, og desuden demonstrerer akademispillerne frække tricks og driblinger. Den anden del bringer seerne helt ind i hjertet af akademiet. Der er ”Black Magic Rap” med afrikanske spillere, der er præsentation af en række af de spillere, FCM forventer, vil præge dansk fodbold i årene frem, og så er der naturligvis også masser af sjove fraklip fra de mange hundrede timers optagelser.

Målmandstræning:
Dvd´en er den eneste af sin slags i Danmark, og den giver masser af inspiration til, hvorledes træneren kan arbejde med sin målmand hjemme i klubben, og også som målmand vil det være godt at anskaffe sig denne helt nye dvd, der er opdelt i 8 menupunkter med temaerne: Opvarmning – Placering – Udgangsstilling – Gribeteknik – Skud i siden – Gribeteknik – en mod en situationer – Igangsætninger. Lad dig inspirere af FCM-keeperne Lasse Heinze (Velling UIF, Ringkøbing IF), Jonas Lössl (Kolding IF), Daniel Dulong Meineke (BSV), Joose Koskiranta (Brædstrup IF), Michael Ravn (Billund IF).


BESTIL DVD´erne her.
Du har ikke den nødvendige version af flash. Klik her for at hente den.
Du har ikke den nødvendige version af flash. Klik her for at hente den.
Samarbejdsklubber
Samarbejdsklubber