Aktivitetskalender
<september 2019>
mationtofr
2627282930311
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30123456
Kommende aktiviteter
Alle kommende aktiviteter
Sponsorer - Fodbold
Talentpartner:
Sponsorer - Håndbold
Nyhedsbrev
Tilmeld dig til FCM Klubsamarbejdets nyhedsbrev ved at indtaste din email adresse herunder
FCM Klubsamarbejdet
Ønsker din klub at blive en del af FCM Klubsamarbejdet, så udfyld ansøgningsskemaet.

Udfyld ansøgningsskema
Klub-login
Brugernavn:  
Adgangskode:  
Glemt password?
FCM Teknikmærke i praksis
FCM Teknikmærke er tiltænkt spillere i aldersgruppen op til og med 16 år, og derfor er der naturligvis også forskel på, hvad drenge og piger med så forskellige aldre kan mestre. FCM Teknikmærke er derfor differentieret i fire forskellige niveauer, nemlig bronze – sølv – guld – og til sidst som det sværeste mærke at opnå, ulvemærket. For at opnå de tre førstnævnte mærker skal man bestå kravene i 8 forskellige discipliner indenfor en periode på 6 måneder, mens man for at kunne bestå ulvemærket skal kunne bestå nogle skærpede krav, og her i 10 discipliner.

Konceptet er bygget op, så spillerne vil kunne tage bronze-, sølv- og guldmærket i egen klub, med klubbens egne trænere som dommere. Når man så har taget guldmærket, vil spillerne én gang hvert år kunne komme ind på FCMs Akademi og aflægge prøven for ulvemærket, og her er det så akademitrænere, der bedømmer spillernes indsats med det ekstra krav, at alle prøver skal bestås på én dag. Men det er altså en betingelse, at man først har bestået guldprøven. Spillere, der består prøven for ulvemærket, vil komme på MCH Arena og blive hyldet på banen til en af FCM forudbestemt kamp. Datoerne og tilmeldingsfristen for prøveaflæggelse i ulvemærket vil blive offentliggjort på www.fcmklubsamarbejdet.dk.

Når spillerne ønsker at aflægge prøve i enten bronze – sølv – eller guldmærket skal to voksne/officielle trænere fra klubben underskrive på de respektive mærker (læs mere under ”Mærkerne”). Disse skal i bedømmelsen være fair overfor både FCM Teknikmærke og over for spilleren, forstået således, at man hverken bare skal lade fejl fra den enkelte spiller passere, men omvendt heller ikke være unødvendig hård, hvorfor det er tilladt at annullere et forsøg, hvis bolden spilles for dårligt til spilleren, der aflægger prøve.
mærkerne
Når en spiller har aflagt prøve i alle de tekniske discipliner og bestået dem alle omkring det pågældende mærke, skal de to dommere udfylde registreringsarket, der kan downloades nedenfor, med alle de efterspurgte oplysninger. Herefter bedes det indsendt til FCM Fodbold att. Klubsamarbejdet, Stadion Allé 2B, 7430 Ikast. Når dette er sendt, vil man modtage sit FCM Teknikmærke indeholdende et diplom samt specialfremstillet FCM Teknikmærkenøglering og t-shirt, som synlige beviser for de opnåede resultater. Prisen for et FCM Teknikmærke er kr. 125,- + evt. forsendelse.

Download registreringsarket til bronze-, sølv- og guldmærket HER.

Download registreringsarket til ulvemærket HER.
Samarbejdsklubber
Samarbejdsklubber