Aktivitetskalender
<december 2017>
mationtofr
27282930123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
1234567
Kommende aktiviteter
Alle kommende aktiviteter
Sponsorer - Fodbold
Talentpartner RØDDERNE:
Sponsorer - Håndbold
Talentpartner:
Nyhedsbrev
Tilmeld dig til FCM Klubsamarbejdets nyhedsbrev ved at indtaste din email adresse herunder
FCM Klubsamarbejdet
Ønsker din klub at blive en del af FCM Klubsamarbejdet, så udfyld ansøgningsskemaet.

Udfyld ansøgningsskema
Klub-login
Brugernavn:  
Adgangskode:  
Glemt password?
FCM Teknikmærke i praksis
FCM Teknikmærke er tiltænkt spillere i aldersgruppen op til og med 16 år, og derfor er der naturligvis også forskel på, hvad drenge og piger med så forskellige aldre kan mestre. FCM Teknikmærke er derfor differentieret i fire forskellige niveauer, nemlig bronze – sølv – guld – og til sidst som det sværeste mærke at opnå, ulvemærket. For at opnå de tre førstnævnte mærker skal man bestå kravene i 8 forskellige discipliner indenfor en periode på 6 måneder, mens man for at kunne bestå ulvemærket skal kunne bestå nogle skærpede krav, og her i 10 discipliner.

Konceptet er bygget op, så spillerne vil kunne tage bronze-, sølv- og guldmærket i egen klub, med klubbens egne trænere som dommere. Når man så har taget guldmærket, vil spillerne én gang hvert år kunne komme ind på FCMs Akademi og aflægge prøven for ulvemærket, og her er det så akademitrænere, der bedømmer spillernes indsats med det ekstra krav, at alle prøver skal bestås på én dag. Men det er altså en betingelse, at man først har bestået guldprøven. Spillere, der består prøven for ulvemærket, vil komme på MCH Arena og blive hyldet på banen til en af FCM forudbestemt kamp. Datoerne og tilmeldingsfristen for prøveaflæggelse i ulvemærket vil blive offentliggjort på www.fcmklubsamarbejdet.dk.

Når spillerne ønsker at aflægge prøve i enten bronze – sølv – eller guldmærket skal to voksne/officielle trænere fra klubben underskrive på de respektive mærker (læs mere under ”Mærkerne”). Disse skal i bedømmelsen være fair overfor både FCM Teknikmærke og over for spilleren, forstået således, at man hverken bare skal lade fejl fra den enkelte spiller passere, men omvendt heller ikke være unødvendig hård, hvorfor det er tilladt at annullere et forsøg, hvis bolden spilles for dårligt til spilleren, der aflægger prøve.
Du har ikke den nødvendige version af flash. Klik her for at hente den.
Du har ikke den nødvendige version af flash. Klik her for at hente den.
Du har ikke den nødvendige version af flash. Klik her for at hente den.
Samarbejdsklubber
Samarbejdsklubber