Aktivitetskalender
<september 2019>
mationtofr
2627282930311
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30123456
Kommende aktiviteter
Alle kommende aktiviteter
Sponsorer - Fodbold
Talentpartner:
Sponsorer - Håndbold
Nyhedsbrev
Tilmeld dig til FCM Klubsamarbejdets nyhedsbrev ved at indtaste din email adresse herunder
FCM Klubsamarbejdet
Ønsker din klub at blive en del af FCM Klubsamarbejdet, så udfyld ansøgningsskemaet.

Udfyld ansøgningsskema
Klub-login
Brugernavn:  
Adgangskode:  
Glemt password?
Spørgsmål
Herunder finder du svar på hyppigt stillede spørgsmål til FCM Teknikmærke. Har du spørgsmål, du ikke kan finde svar på nedenfor, kan du skrive til LDH@fcm.dk.
Skal mærkerne tages i rækkefølgen bronze-sølv-guld, eller kan man eksempelvis starte med guldmærket, hvis niveauet er dertil?
- På sigt (i løbet af nogle år) bliver det selvfølgelig sådan, at man starter som ung med bronzemærket, og herefter arbejder man sig videre gennem systemet. Her i starten kan man dog, hvis niveauet er til det, sagtens starte med enten sølv eller guldmærket. Man skal dog have taget guldmærket, før man kan tage ulvemærket. Ideen er fra FC Midtjyllands side ikke at sælge FCM Teknikmærker for at tjene penge, men at starte et koncept, der skal motivere drengene/pigerne til at dygtiggøre sig, og det gøres bedst ud fra de forudsætninger man har, og ikke ved at starte på hverken et for højt eller for lavt niveau.

Hvis en spiller tager bronzemærket og halvdelen af resultaterne er til sølv. Kan spilleren så nøjes med at tage den sidste halvdel af øvelserne for at få sølv, eller skal man starte forfra?
- Man kan ikke gemme en god øvelse til næste mærke. Når den enkelte spiller har bestået et FCM Teknikmærke, vaskes tavlen ren og man starter forfra igen. Bemærk i den forbindelse også, at den enkelte spiller kun har 6 måneder til at bestå et FCM Teknikmærke. Formår man ikke dette, skal man bestå alle prøverne forfra.

Er der mulighed for at downloade eller købe en dvd med FCM Teknikmærkeøvelserne, så man kan tage øvelserne med ud på selve træningsbanen?
- Ideen er helt sikkert god, og hvem ved om det i fremtiden bliver sådan, at man fx kan downloade øvelserne til en ipod alternativt til en dvd-afspiller, så man kan tage dem med på træningsbanen. Indtil videre er der dog ikke planer om dette, men hvis man ønsker, at de spillere man træner, skal se øvelserne på film, kan det være en god ide at give spillerne en lektie om at se disse her på sitet inden næste træning. Mange unge mennesker vil nyde at få fodboldlektier for, og måske vil det også animere dem til at selvtræne derhjemme.
Samarbejdsklubber
Samarbejdsklubber