Aktivitetskalender
<juli 2018>
mationtofr
2526272829301
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
303112345
Kommende aktiviteter
Alle kommende aktiviteter
Sponsorer - Fodbold
Talentpartner:
Sponsorer - Håndbold
Talentpartner:
Nyhedsbrev
Tilmeld dig til FCM Klubsamarbejdets nyhedsbrev ved at indtaste din email adresse herunder
FCM Klubsamarbejdet
Ønsker din klub at blive en del af FCM Klubsamarbejdet, så udfyld ansøgningsskemaet.

Udfyld ansøgningsskema
Klub-login
Brugernavn:  
Adgangskode:  
Glemt password?
OPTAKT| FCM U15 er klar til at erobre verden
OPTAKT| FCM U15 er klar til at erobre verden
U15-holdet skal ud og matches mod de bedste for at blive de største, og det er de klar til.
Af: Magnus Monrad-Alexandersen

- Vi forventer at blive de bedste i Danmark og gerne i Skandinavien.

Det er forventningerne på den allerøverste hylde, som FC Midtjyllands nye U15-træner har fundet frem til sit nye hold frem mod den kommende sæson. Martin Mark blev i juni præsenteret som den nye U15-træner eftersom Anders Nim, der stod i spidsen for holdet i sidste sæson har fået nye græsgange i Randers. Det har derfor været både spændende og sjovt for Martin at starte op som cheftræner for de unge ulve.

- Alt er nyt for både drengene, og trænerteamet. Ulrich Meedom og jeg er begge nye trænere i klubben, Ulrich har trænet enkelte senior- og ungdomshold, og jeg kommer med en fortid i AaB og Thisted. Så Ulrich og jeg satte os ned sammen for at tegne et billede af FC Midtjylland, hvordan vi gerne vil have indflydelse på holdet. Som hold vil vi gerne ud og give et udtryk for at være sindssygt aggressive, når modstanderen har bolden. Det er ikke bare noget, vi ønsker og øver os på til træning. Det er noget vi, skal ud og vise i kamp. Man skal kunne se, at det er FCM, der er på banen, og det har vi allerede fået vist mod OB, som vi mødte i Tønder. OB er et godt mandskab, og de lagde godt fra land, men så kom vi ind i kampen og endte med fortjent at vinde 4-0, fortæller Martin Mark.

U15-holdet har været på træningstur med de to andre årgange fra FCM Elitefodboldskole, og onsdag rejste de til Norge for at deltage i Ove Helgesen Trophy. En turnering som U14-holdet netop har vundet sølv i. I Norge skal U15-ulvene møde norske Viking og Fornebu i gruppen, hvorefter de har mulighed for at møde hold som spanske Malaga og engelske Fulham, hvis holdene kvalificerer sig videre fra gruppespillet.

Senere i sæsonen skal de en tur til Kastrup og deltage i Crown Plaza Elite Cup, hvor de har mulighed for at møde selveste FC Barcelona og Borussia Dortmund.

- Vi forventer at vi rejser til Norge og vinder turneringen. Vi går også efter at vinde den hjemlige pulje og pokalturnering. Men vi ved godt, at det bliver svært. Det skal ske på baggrund af flot fodbold. Det er hvad vi skal arbejde på til træning med hårdt og fokuseret arbejde med holdets udtryk, specielt på bolden, og så håber vi på, at det lykkes for os. Vi skal spille under store krav til os selv, men vi skal ud og være blandt de bedste, og derfor skal vi ud og møde hold som FC Barcelona, Chelsea og Vitesse, som er klubber på højeste niveau i udlandet.

- Generelt er målet at vinde, men det vigtigste er, at vi udvikler os individuelt og får det maksimale ud af hver enkelte spillers talent. Sejren i morgen er vigtigere end sejren i dag.

Når U15-holdet kommer hjem fra Norge, er der under en uge til, at de starter sæsonen i Danmark. Her lægger de ud med at møde Esbjerg fB på hjemmebane i Herning.
Du har ikke den nødvendige version af flash. Klik her for at hente den.
Du har ikke den nødvendige version af flash. Klik her for at hente den.
Samarbejdsklubber
Samarbejdsklubber