Aktivitetskalender
<juli 2018>
mationtofr
2526272829301
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
303112345
Kommende aktiviteter
Alle kommende aktiviteter
Sponsorer - Fodbold
Talentpartner:
Sponsorer - Håndbold
Talentpartner:
Nyhedsbrev
Tilmeld dig til FCM Klubsamarbejdets nyhedsbrev ved at indtaste din email adresse herunder
FCM Klubsamarbejdet
Ønsker din klub at blive en del af FCM Klubsamarbejdet, så udfyld ansøgningsskemaet.

Udfyld ansøgningsskema
Klub-login
Brugernavn:  
Adgangskode:  
Glemt password?
FCM Klubsamarbejdet udvider mod syd
FCM Klubsamarbejdet udvider mod syd
FCM Klubsamarbejdets sydligste punkter har igennem mange år heddet samarbejdsklubberne Billund IF og Grindsted GIF. Dette ændrer sig nu.
For ca. 1½ år siden blev FC Midtjylland kontaktet omkring muligheden for, at Gauerslund IF kunne blive en del af FCM Klubsamarbejdet. Siden da har vi brugt tiden på at lære hinanden at kende og nu føler begge klubber, at tiden er inde til at indlemme klubben, som er beliggende ved Børkop imellem Vejle og Fredericia i vores unikke samarbejde. Gauerslund IF bliver en del af FCM Klubsamarbejdets område 5.

- Vi er i FCM Klubsamarbejdet glade for og ikke mindst stolte over, at en klub som Gauerslund IF, har opsøgt os for at indgå et samarbejde til gavn for medlemmerne i deres klub. Selv om klubben lægger markant mere mod syd end hvor vi hidtil har haft samarbejdsklubber, så er klubben dog rent geografisk langt fra den samarbejdsklub med størst afstand til MCH Arena, da det er en tur, som kun tager godt tre kvarter. Samtidig er afstanden til mange af de aktiviteter, som vi laver i forbindelse med ”RØDDERNE – Fodbold på hjemmebane” endnu kortere, så vi ved, at vi kommer til at lave masser af aktiviteter, som kommer alle medlemmerne i Gauerslund IF til gode, siger leder af FCM Klubsamarbejdet Tommy Jensen.

Gauerslund IF er officielt registreret hos DBU Jylland med flere end 600 medlemmer, og alene siden sommerferien har man oplevet en medlemstilgang på pigesiden på op imod 100 nye spillere, og på den måde bliver Gauerslund IF også én af de absolut største klubber i FCM Klubsamarbejdet. Det er en klub med gode faciliteter og en klub med mange initiativer, som nu bliver en del af vores samarbejde, herunder kan nævnes nyanlagt kunstgræsbane, målmandstræning, pigeraketten, flere trænere med B- og C-licensuddannelser og så er det også i Gauerslund IF, at Golden League turneringen er blevet født.

Gauerslund IF er således en meget ambitiøs klub med en klubledelse, der tænker meget ud af boksen og som absolut ikke er bange for at tage nye initiativer, hverken når det gælder udfordringer til klubbens dygtigste spillere eller til klubbens breddespillere

- Vi har nu igennem 1½ år været i dialog med FC Midtjylland og det har været en rigtig spændende tid, som dels har budt på talenttræning for U10-U12 spillere, dels har budt på træneruddannelse på højt niveau til flere af vore dygtige og engagerede trænere og dels har givet nogle af vore pigespillere uforglemmelige oplevelser på FCM Pigelicensholdene. Der er i det hele taget et hav af muligheder for drenge- og pigespillere i alle aldre og på alle niveauer, ligesom der også er masser af muligheder for trænere for at udvikle sig, når man er medlem af FCM Klubsamarbejdet. Vi er i bestyrelsen i Gauerslund IF derfor også sikre på, at medlemskabet vil komme til at udvikle os yderligere som klub, fortæller formand for Gauerslund IF, Frank Buchmann.

FCM Klubsamarbejdet inkluderer hermed 162 samarbejdsklubber fordelt med 138 fodboldklubber og 24 håndboldklubber i hele regionen. Dermed er netværket nu endnu tættere og endnu stærkere, og det er således endnu engang en understregning af, at FC Midtjylland er HELE regionens hold til glæde for FC Midtjylland, klubberne i FCM Klubsamarbejdet samt vigtigst af alt til glæde for alle børn og unge i Ulveland.
Du har ikke den nødvendige version af flash. Klik her for at hente den.
Du har ikke den nødvendige version af flash. Klik her for at hente den.
Samarbejdsklubber
Samarbejdsklubber