Aktivitetskalender
<juli 2018>
mationtofr
2526272829301
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
303112345
Kommende aktiviteter
Alle kommende aktiviteter
Sponsorer - Fodbold
Talentpartner:
Sponsorer - Håndbold
Talentpartner:
Nyhedsbrev
Tilmeld dig til FCM Klubsamarbejdets nyhedsbrev ved at indtaste din email adresse herunder
FCM Klubsamarbejdet
Ønsker din klub at blive en del af FCM Klubsamarbejdet, så udfyld ansøgningsskemaet.

Udfyld ansøgningsskema
Klub-login
Brugernavn:  
Adgangskode:  
Glemt password?
TAB & VINDS TUNGE DRENGE HAR FOR ALVOR TAGET KAMPEN OP ...
TAB & VINDS TUNGE DRENGE HAR FOR ALVOR TAGET KAMPEN OP MOD DE EKSTRA KILO
FCM Samfunds første projekt, Tab & Vind, blev skudt i gang for snart seks uger siden. Det markerer halvvejen for forløbet, der må siges at have været en stor succes. Samtidig markerer det også et punkt i forløbet, hvor der virkelig kræves noget ekstra af deltagerne for at holde fast i de nye vaner og den sundere livsstil. Selvom det kan give udfordringer, har de knap 100 modige mænd taget det i stiv arm, og både i forhold til vægten og antal skridt, ser det fortsat rigtig flot ud. Faktisk har de siden forløbets start samlet tabte hele 422,5 kg og gået 40530578 antal skridt. Det synes meget sandsynligt, at de travglade herrer når at gå en distance svarende til Jordens omkreds – Imponerende!

De vigtigste ingredienser i opskriften på dette livstilsændrende forløb skinner klart igennem, når man møder deltagerne i deres rette element.

Højt humør og dårlige jokes danner fundamentet for et stærkt sammenhold, der virkelig må siges at være en bærende kraft. Mange af deltagerne nøjes nemlig ikke med at ses til den ugentlige omgang Fodbold Fitness, men hiver også hinanden ud på cykelture, løbeture, spadsereture o.l. Et godt sammenhold er med til at gøre en i forvejen anderledes og underholdene træningsform endnu sjovere. Søren Grum, instruktør og tovholder i FCM samarbejdsklubben BFK HSV IF, kan ligeledes se vigtigheden af sammenholdet i Bork og fortæller til DAGBLADETRINGSKJERN.DK:

- ”Det er med glimt i øjet hele vejen rundt. Det er helt vildt at se, hvordan de glæder sig som små børn. De er sammen om det, og de anerkender hinanden.”
Størstedelen af deltagerne har desuden sit konkurrencegen intakt. Det kom bl.a. til udtryk, da deltagerne var inviteret til et midtvejsarrangement på Harrild Hede Naturcenter. Her blev der budt på måling af kondital, vandretur i en historiespækket natur samt et fremragende forhindringsløb i skoven. Til trods for, at regnen havde silet ned og gjort banen både glat og mudret, blev der ikke holdt igen af nogen. Alle kæmpede bravt for at komme hurtigt igennem banen, med det resultat at de fleste satte sig på bagdelen ned af banens bakker.

I ånd med ovenstående har en af forløbets deltagere fra BFK HSV IF, Thomas Størum, udtalt følgende til DAGBLADETRINGSKJERN.DK:

- ”Det har været sjovt, og det har også gjort ondt. Sådan er det, når man ikke kan sige fra. Konkurrencedelen er sjov, og det er det, der for alvor motiverer mig.”
Viljestyrke er endnu en vigtig ingrediens. Alle deltagerne udviser en stor vilje og lyst til at få det bedste ud af forløbet. De er indstillet på, at det kræver hårdt arbejde at smide de overflødige kilo. Der er kæmpestor respekt for denne mentalitet fra os i FCM Klubsamarbejdet.
Du har ikke den nødvendige version af flash. Klik her for at hente den.
Du har ikke den nødvendige version af flash. Klik her for at hente den.
Samarbejdsklubber
Samarbejdsklubber