Aktivitetskalender
<juli 2018>
mationtofr
2526272829301
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
303112345
Kommende aktiviteter
Alle kommende aktiviteter
Sponsorer - Fodbold
Tøjpartner:
Sponsorer - Håndbold
Talentpartner:
Nyhedsbrev
Tilmeld dig til FCM Klubsamarbejdets nyhedsbrev ved at indtaste din email adresse herunder
FCM Klubsamarbejdet
Ønsker din klub at blive en del af FCM Klubsamarbejdet, så udfyld ansøgningsskemaet.

Udfyld ansøgningsskema
Klub-login
Brugernavn:  
Adgangskode:  
Glemt password?
Nye vedtægter for FCM Klubsamarbejdet
Nye vedtægter for FCM Klubsamarbejdet
På søndagens repræsentantskabsmøde havde bestyrelsen for FCM Klubsamarbejdet indgivet forslag om en vedtægtsændring for foreningen. I motivationen, der blev fremlagt af bestyrelsesformand i FCM Klubsamarbejdet, Michael Koch, og leder af FCM Klubsamarbejdet Tommy Jensen, fremgik følgende:
- Bestyrelsen for FCM Klubsamarbejdet ønsker først og fremmest disse ændringer for at Klubsamarbejdet tilpasses tiden. FCM Klubsamarbejdet har igennem de seneste 19 år givet værdi til de ca. 31.000 mennesker, som i dag er medlem af en af de 162 samarbejdsklubber. Fremadrettet ønsker vi dog at kunne give værdi til mange flere i regionen og på den måde være med til at binde regionen tættere sammen. Dette ønske vil vi gerne realisere ved at se på sportens muligheder for at bidrage til at løse nogle af de udfordringer som samfundet og ikke mindst vores region står overfor.De punkter, som er ændret i vores vedtægter er:
- Formålsparagraffen er delt op i FC Midtjylland A/S (fodbold), FCM Håndbold og de nye samfundsrelaterede ting, som vi ønsker at arbejde med i FCM SAMFUND.

- Der vil på fremtidige repræsentantskabsmøder blive fremlagt særskilt regnskab og budget for foreningen. I den forbindelse vil der fremadrettet også blive valgt en revisor for foreningen.

- Der etableres et samfundsudvalg, som agerer selvstændigt på linje med Fodbold- og Håndboldudvalg. FCM Klubsamarbejdets bestyrelse vælger medlemmerne af samfundsudvalget.

- Samfundsudvalget aflægger fremadrettet beretning på repræsentantskabsmødet.

- Bestyrelsen reduceres med 2 medlemmer, hvilket er henholdsvis koordinatorerne for FCM Klubsamarbejdet Fodbold og Håndbold.

- I stedet for at stemme om de enkelte punkter, har vi valgt at sætte vedtægterne på valg på en gang, idet ændringerne er sket i samråd med klubbernes repræsentanter i dels bestyrelse og dels Håndbold- og Fodboldudvalg. Det hele er endvidere gennemgået af vores advokat. Derfor håber bestyrelsen i FCM Klubsamarbejdet, at I vil bakke om de forslag som vedtægterne indeholder, fortalte Michael Koch.

Forslaget blev herefter vedtaget uden bemærkninger.

Se de nye vedtægter for FCM Klubsamarbejdet. KLIK HER
Du har ikke den nødvendige version af flash. Klik her for at hente den.
Du har ikke den nødvendige version af flash. Klik her for at hente den.
Samarbejdsklubber
Samarbejdsklubber