Aktivitetskalender
<juli 2018>
mationtofr
2526272829301
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
303112345
Kommende aktiviteter
Alle kommende aktiviteter
Sponsorer - Fodbold
Tøjpartner:
Sponsorer - Håndbold
Talentpartner:
Nyhedsbrev
Tilmeld dig til FCM Klubsamarbejdets nyhedsbrev ved at indtaste din email adresse herunder
FCM Klubsamarbejdet
Ønsker din klub at blive en del af FCM Klubsamarbejdet, så udfyld ansøgningsskemaet.

Udfyld ansøgningsskema
Klub-login
Brugernavn:  
Adgangskode:  
Glemt password?
Årets Samarbejdsklub
Årets fcm samarbejdsklub
FCM Klubsamarbejdet uddelte endnu engang SPORTMASTERprisen til årets FCM samarbejdsklub til det årlige repræsentantskabsmøde.
Siden 2013 har der ikke kun været en pris til årets FCM klubrepræsentant, men også til årets FCM samarbejdsklub. Det er en pris, der overrækkes i samarbejde med SPORTMASTER og dermed kaldes for SPORTMASTERprisen.Tidligere modtagere af SPORTMASTERprisen er:
2013: Herning KFUM
2014: Brande IF
2015: FS Holstebro
2016: Thisted FC

Ligesom de forhenværende gange, så blev dette års modtager også valgt på baggrund af følgende kriterier:
- Klubben ser muligheder fremfor begrænsninger.
- Klubben er en loyal samarbejdsklub og har nogle FCM Klubrepræsentanter, der går forrest for at involvere klubben i FCM Klubsamarbejdets aktiviteter.
- Klubben deltager aktivt i så mange Klubsamarbejdsaktiviteter, som det er muligt.
- Klubben stiller velvilligt faciliteter til rådighed for aktiviteter.
- Klubben er aktiv omkring det kommercielle samarbejde.

Valget som årets FCM samarbejdsklub faldt i år på:
- En klub med store traditioner i FCM Klubsamarbejdet. Desværre kan vi vores journaler ikke se præcist, hvilke klubber som var blandt pionerklubberne ved samarbejdets start i 1998, men bestyrelsen er ret overbeviste om, at årets modtager af SPORTMASTERprisen var iblandt dem.
- Klubben har da også leveret en fuldstændig enestående indsats til gavn for fællesskabet igennem alle år – både på bestyrelsesniveau, på spillerniveau og ved at tage et lokalt ansvar, hvor der ikke bare er kigget på egen klubs bedste, men hvor man har ageret for hele områdets bedste.
- Da vi startede ”RØDDERNE – Fodbold på hjemmebane op”, så tog klubben anførerbindet om armen og trådte til som FCM-licensklub. Det samme har klubben gjort i forhold til FCM Pigefodboldskole, FCM Miniakademi, FCM Ulvecup og i forhold til at få uddannet sine trænere på alle vore kurser.
- I denne sæson har klubben valgt at fokusere lidt mere på sig selv end på fællesskabet, så der bliver tid og plads til at opgradere sine egne fysiske rammer i klubben. Det har vi stor forståelse for og med tildelingen af SPORTSMASTERprisen vil vi derfor også gerne hylde klubben for det enorme og uselviske stykke arbejde, som klubben igennem mange år har gjort, og så glæder vi os til den dag, hvor klubben igen er klar til at iklæde sig førertrøjen i sit område – for vi er slet ikke i tvivl om, at den dag kommer. Det ligger simpelthen i klubbens DNA, at gøre en forskel for fodbolden i Ulveland.

Dette års modtager af SPORTMASTERprisen, og som kan kalde sig årets FCM samarbejdsklub i 2017 er Sunds IF.


Med SPORTMASTERprisen som årets FCM samarbejdsklub følger en buket blomster, et diplom til klubben samt et gavebevis til et spillesæt i klubbens farver fra NIKE og Sportsmaster.


Stort tillykke til Sunds IF.
Du har ikke den nødvendige version af flash. Klik her for at hente den.
Du har ikke den nødvendige version af flash. Klik her for at hente den.
Samarbejdsklubber
Samarbejdsklubber