Aktivitetskalender
<oktober 2018>
mationtofr
24252627282930
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930311234
Kommende aktiviteter
Alle kommende aktiviteter
Sponsorer - Fodbold
Talentpartner:
Sponsorer - Håndbold
Nyhedsbrev
Tilmeld dig til FCM Klubsamarbejdets nyhedsbrev ved at indtaste din email adresse herunder
FCM Klubsamarbejdet
Ønsker din klub at blive en del af FCM Klubsamarbejdet, så udfyld ansøgningsskemaet.

Udfyld ansøgningsskema
Klub-login
Brugernavn:  
Adgangskode:  
Glemt password?
Nyt tiltag: Fodbold for en god sag
Nyt tiltag: Fodbold for en god sag
FCM Samfund afholder et nyt indendørsstævne ’Støttecup’ for børn og unge i regionen. Ud over masser af kampe og socialt fællesskab er målet at samle penge ind til familier med få økonomiske midler.
Som et ny initiativ under FCM-paraplyen inviterer FCM Samfund til ’Støttecup’. FCM Samfunds Støttecup er indendørsstævner, der giver både drenge og piger fra U7-U15 muligheden for en masse fodbold og en masse fællesskab. Samtidigt støtter de deltagene klubber et godt formål, da overskuddet går til FCM Samfunds projekter.

- Tanken er, at der skal spilles en masse fodbold, ungerne skal have det sjovt, det er pakket ind i nogle FCM-rammer, og så skulle der også gerne være et stort overskud, som vi kan hjælpe til i samfundet med, siger Jesper Sigen, der er stævnearrangør på FCM Samfund Støttecup.

FCM Samfund har til formål at bygge bro fra sport, bevægelse og fællesskab til øget livskvalitet. Gennem det daglige virke med fodbold som et stort omdrejningspunkt er det naturligt for FCM Samfund at afholde en række fodboldstævner.

- I FC Midtjylland arbejder man dagligt med meget, meget dygtige fodboldspillere. Men vi glemmer ikke, at fodbold er for alle. Sandheden er, at fodbold bygger bro og gør en forskel for mange mennesker, uanset niveau, køn og status. Derfor glæder vi os meget til at afholde disse stævner, som i sidste ende skal bidrage til, at vi sammen gør en forskel for familier med få midler, siger Jesper Sigen.

Det er det andet projekt, som det nye projekt FCM Samfund står bag. Første projekt hed TAB & VIND, og nu kommer Støttecup til som næste projekt.

- FCM Samfund handler om at give noget tilbage til samfundet. Det, vi gør her, er at skaffe noget økonomi, som vi kan give til familier. Det kan være i form af julehjælp, ferieoplevelser eller kontingent og sportstøj til familier, hvor børnene ikke har mulighed for at spille med kammeraterne nede i klubben, fordi familierne ikke har midlerne til det. Gennem FCM Samfund vil vi give tilbage til den region, der har givet så meget til os, siger Claus Steinlein.

I de kommende fire novemberweekender vil der være et stævne, hvor alle kan tilmelde sig og deltage. Man kan gå på stævner.dk for at tilmelde sig støttecup. Overskuddet går til FCM Samfund.

- Vi håber på, at vi kan få fyldt hallerne i alle fire weekender, og at vi kan få nogle fede stævner, og så håber vi også på at kunne samle rigtig mange penge for at kunne glæde mange mennesker ude i ulveland, siger Jesper Sigen.

Finf invitationen til FCM SAMFUND Støttecup HER.

Du har ikke den nødvendige version af flash. Klik her for at hente den.
Du har ikke den nødvendige version af flash. Klik her for at hente den.
Samarbejdsklubber
Samarbejdsklubber