Aktivitetskalender
<oktober 2018>
mationtofr
24252627282930
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930311234
Kommende aktiviteter
Alle kommende aktiviteter
Sponsorer - Fodbold
Talentpartner:
Sponsorer - Håndbold
Nyhedsbrev
Tilmeld dig til FCM Klubsamarbejdets nyhedsbrev ved at indtaste din email adresse herunder
FCM Klubsamarbejdet
Ønsker din klub at blive en del af FCM Klubsamarbejdet, så udfyld ansøgningsskemaet.

Udfyld ansøgningsskema
Klub-login
Brugernavn:  
Adgangskode:  
Glemt password?
FÆLLESSKAB, FODBOLD OG FÆRRE KG
Holdfoto af årets største vægttabere
FÆLLESSKAB, FODBOLD OG FÆRRE KG
TRE AF HOVDINGREDIENSERNE I DET NETOP AFSLUTTEDE TAB & VIND FORLØB
For knap 100 helt særlige mænd fra region Midtjylland var aftenen fredag d.3/11 noget ganske specielt. Denne aften markerede nemlig en stor milepæl for de mange muntre mænd, der havde indvilliget i at deltage i et helt nyt vægttabskoncept kaldet TAB & VIND, som organiseres af FCM SAMFUND.

For at blive klogere på denne milepæl, skal vi spole tiden cirka 12 uger tilbage – nærmere bestemt tilbage til uge 33, hvor fem af FC Midtjyllands samarbejdsklubber, BFK HSV IF, Brande IF, Feldborg-Haderup IF, Ramme-Lomborg IF og Sdr. Omme IF for første gang skulle have deres tilmeldte deltagere på vægtene i forbindelse med opstarten af TAB & VIND. Det blev til en samlet kampvægt på 9637 kg samt en sammenlagt livvidde på knap 95 meter. Hver mand vejede i gennemsnit over 105 kg, så der var uden tvivl noget at arbejde med i de respektive klubber.

Klubberne stod for en ugentlig træning, der bød på en blanding af øvelser både med og uden bold. Her var humøret altid højt, og selvom al begyndelse er hård, så knoklede de tunge drenge videre. Samtidig var hver deltager blevet tildelt en aktivitetsmåler og et dertilhørende mål om at gå 10.000 skridt dagligt. Derudover blev der i hver af klubberne holdt et kostoplæg af to ernæringsnørder fra FC Midtjylland. De to herrer forsøgte at give en forståelse af, hvor meget det har at sige, at eksempelvis colaen bliver erstattet af vand til aftensmaden. Der var altså flere ting, der skulle gå op med hverdagen, men deltagerne tog det i stiv arm og gav den gas fra start til slut.

Meget er sket siden, og resultaterne er utroligt flotte. For ved kulminationen af forløbet, denne helt særlige fredag, kunne det aflæses af tabellerne, at de tunge drenge var blevet 678 kg lettere. I gennemsnit er deltagerne blevet ca. 7,5 kg lettere, hvilket bringer dem under 100 kg-grænsen og helt ned på 98,5 kg. Desuden havde de tilbagelagt 85.472.812 skridt, svarende til knap 65.000 km. De gæve gutter har altså spadseret mere end halvanden gang rundt om Jorden! Det kan da også ses på dem, da de i snit har tabt 15 cm om livet.

Så det kan ikke undre nogen, at der var særdeles god stemning på aftenen, hvor den omtalte milepæl skulle fejres. Den gode indsats blev da også belønnet med ”Biksemand, Bajere & Bold”, og det er svært at forestille sig, at en øl nogensinde har smagt bedre end på lige præcis denne aften.

Aftenen var en markering af afslutningen af TAB & VIND-forløbet, men også et markering af en begyndelse på en ny livsstil blandt deltagerne. En livsstil der, blandt andet, skal bæres af det stærke og unikke fælleskab, der er blevet fostret over de sidste 12 uger.

Selvom alle deltagere kom ud af forløbet som vindere, så var det Feldborg-Haderup der, efter i gennemsnit at have tabt 9,4 kg, løb med aftenens hovedpræmie – en VIP oplevelse på MCH Arena.
Du har ikke den nødvendige version af flash. Klik her for at hente den.
Du har ikke den nødvendige version af flash. Klik her for at hente den.
Samarbejdsklubber
Samarbejdsklubber