Aktivitetskalender
<december 2018>
mationtofr
262728293012
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31123456
Kommende aktiviteter
Alle kommende aktiviteter
Sponsorer - Fodbold
Sponsorer - Håndbold
Nyhedsbrev
Tilmeld dig til FCM Klubsamarbejdets nyhedsbrev ved at indtaste din email adresse herunder
FCM Klubsamarbejdet
Ønsker din klub at blive en del af FCM Klubsamarbejdet, så udfyld ansøgningsskemaet.

Udfyld ansøgningsskema
Klub-login
Brugernavn:  
Adgangskode:  
Glemt password?
Puljerne for forårets kampe for U13, U14 og U15
Puljerne for forårets kampe for U13, U14 og U15
DBU Jylland har netop offentliggjort puljerne for forårssæsonen 2018. Der er mange gode kampe i vente, og vi ser frem til at følge vores dygtige drenge, når de, på bedste ulvemanér, kæmper for at hive sejrene i land.
U13-puljen byder på et lokalderby af de helt store, da vores drenge tørner sammen med rivalerne fra Viborg. Her bliver med garanti gået til stålet over hele banen og der vil blive kæmpet for en hver en bold! Også i kampen mod Ringkøbing vil der, særligt for to spillere, også være lidt ekstra på spil, da Jakob Nørgaard Tange og Adis Hadzimujic har fået dele af deres tidlige fodboldopvækst i netop Ringkøbing. Desuden har Jonathan Asp Jensen en fortid i Vejle B., så han vil uden tvivl være topmotiveret til opgøret imod dem.
Udover FK Viborg og Ringkøbing IF, byder puljen på kampe mod Billund IF, Hedensted IF, Horsens fS samt Skjern GF. Puljen kan du se lige her.

FCM U14 drengene får i denne omgang ikke nogle lokalopgør. Til gengæld byder puljen på nogle fede ture, blandt andet til Esbjerg og Odense, hvor der i den grad stadig skal kæmpes for pointene. Desuden kan drengene glæde sig over adskillige ture syd på i den kommende sæson! Kun én af drengene har en særlig relation til modstanderholdene i puljen, nemlig August Priske, der skal tilbage til sin gamle hjemmebane i Horsens FS og give den fuld gas.
Desuden tørner U14-drengene sammen med Haderslev FK, Kolding IF, OB, Sanderum BK samt Vejle B. Puljen ses her.

Pulje 511 er FCM U15-drengenes pulje. Her kan man virkelig snakke om en derbypulje men række klassiske opgør. FK Viborg, Silkeborg IF og AGF Aarhus er med garanti modstandere, der vil få det absolut bedste ud af vores spillere, da der er en særlig form for ære på spil i disse kampe. En sand dynamitpulje, der kommer til at byde på stor intensitet!
De resterende modstandere er: FC Salling, Hjørring IF, Randers Freja samt Aab. Du kan se puljen her.

Vi ønsker alle vores hold nogle gode og lærerige kampe!
Du har ikke den nødvendige version af flash. Klik her for at hente den.
Du har ikke den nødvendige version af flash. Klik her for at hente den.
Samarbejdsklubber
Samarbejdsklubber