Aktivitetskalender
<december 2018>
mationtofr
262728293012
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31123456
Kommende aktiviteter
Alle kommende aktiviteter
Sponsorer - Fodbold
Buspartner:
Sponsorer - Håndbold
Nyhedsbrev
Tilmeld dig til FCM Klubsamarbejdets nyhedsbrev ved at indtaste din email adresse herunder
FCM Klubsamarbejdet
Ønsker din klub at blive en del af FCM Klubsamarbejdet, så udfyld ansøgningsskemaet.

Udfyld ansøgningsskema
Klub-login
Brugernavn:  
Adgangskode:  
Glemt password?
Samarbejdsklubber får ny mulighed for at tilbyde mænd a...
Samarbejdsklubber får ny mulighed for at tilbyde mænd at tabe sig
FCM SAMFUND står klar med en ny omgang TAB & VIND, hvor inaktive mænd, der ønsker at tabe sig kan gøre det gennem den lokale klub og Fodbold Fitness…
Vi har her i efteråret med stor succes gennemført vores første forløb i FCM SAMFUND-regi – et 12 ugers vægttabsforløb kaldet TAB & VIND. Se og hør nogle af deltagerne sætte ord på succesen i ovenstående film.

Nu er vi så klar med en ny omgang TAB & VIND, som ligeledes løber over 12 uger og som laves i samarbejde med de FCM samarbejdsklubber, som ønsker at deltage (dog max. 10 klubber).

Forløbet kører fra uge 10-21, hvortil hver af klubberne laver et hold bestående af 15-30 mænd, som ikke nødvendigvis alle er medlemmer af pågældende klub, men som har et ønske om at blive mere aktive og om at tabe sig.

I praksis vil der være én ugentlig træning, hvor fitness bliver kombineret med fodbold i den pågældende klub. Til hver træning vil alle deltagere blive målt og vejet for at følge udviklingen i det, der gerne skulle ende med et vægttab. I perioden vil deltagerne også blive udstyret med et armbånd, der har skridttæller, og så er det planen, at alle deltagere skal gå minimum 10.000 skridt om dagen. Derudover tilknyttes der bl.a. en kostvejleder og der etableres en intern konkurrence klubberne imellem.

Se evt. også indslag fra tidligere forløb på TV MidtVests hjemmeside:
Begyndelsen af første forløb:
https://www.tvmidtvest.dk/nyheder/24-08-2017/2220/tunge-maend-taber-sig-med-fc-midtjylland?autoplay=1#player

Afslutningen af første forløb: https://www.tvmidtvest.dk/nyheder/02-11-2017/2220/overvaegtige-maend-har-tabt-sig-mere-end-forventet?autoplay=1#player

SKAL DIN KLUB VÆRE MED I TAB & VIND?
I øjeblikket eftersøger vi FCM samarbejdsklubber, som ønsker at blive en del af det nye forløb med TAB & VIND.

Ønsker DIN klub at stable et lokalt hold på banen i TAB & VIND, så skal en repræsentant fra klubben SENEST TORSDAG DEN 11. JANUAR sende en mail til leder af FCM Klubsamarbejdet Tommy Jensen på tje@fcm.dk derom. I samme mail bedes man skrive, navn, mobil, e-mailadresse på den instruktør, som klubben stiller til rådighed for forløbet, såfremt denne udvælges til at deltage i forløbet.

PS. Vi vil I foråret 2018 arbejde med at udvikle et tilsvarende forløb målrettet kvinder – så fat mod omkring dette, hvor vi ved at forespørgslen om dette opstår 
Du har ikke den nødvendige version af flash. Klik her for at hente den.
Du har ikke den nødvendige version af flash. Klik her for at hente den.
Samarbejdsklubber
Samarbejdsklubber