Aktivitetskalender
<februar 2019>
mationtofr
28293031123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728123
45678910
Kommende aktiviteter
Alle kommende aktiviteter
Sponsorer - Fodbold
Buspartner:
Sponsorer - Håndbold
Nyhedsbrev
Tilmeld dig til FCM Klubsamarbejdets nyhedsbrev ved at indtaste din email adresse herunder
FCM Klubsamarbejdet
Ønsker din klub at blive en del af FCM Klubsamarbejdet, så udfyld ansøgningsskemaet.

Udfyld ansøgningsskema
Klub-login
Brugernavn:  
Adgangskode:  
Glemt password?
Fodbolddrenge hjælper andre børn ind i foreningslivet
Fodbolddrenge hjælper andre børn ind i foreningslivet
Tilbage i marts måned samlede Klubrepræsentanterne i FCM samarbejdsklubberne i forbindelse med FCM Klubsamarbejdets 20 års jubilæum ind til FCM SAMFUND Julegave og ved den lejlighed lykkedes det at rejse hele kr. 12.000,- til projektet (læs mere HER).

FCM SAMFUND Julegave er et tiltag i FCM SAMFUND, hvor der uddeles julegaver til børn i økonomisk trængte familier. Som barn i en økonomisk trængt familie kan det således være svært at få råd til at komme helt tæt på drømmen om at føle sig som en del af FC Midtjylland. For det kan være svært for forældrene at prioritere oplevelser på MCH Arena, at børnene får det nyeste smarte FCM-tøj og fodboldstøvler eller endog at kunne prioritere sin økonomi til at børnene kan blive meldt ind i den lokale fodboldklub.

I den forgangne weekend havde FCM Klubsamarbejdet så inviteret drenge fra samarbejdsklubbernes årgang 2007 og 2008 til FCM Fodboldskolestævne og som en del af deltagergebyret blev der også her samlet ind til FCM SAMFUND Julegave. Det betyder, at drengene (og deres forældre) nu sender kr. 6.760,- afsted til de trængende børnefamilier.

- I vores region er vi kendte for at stå sammen og vi hjælper gerne, hvor vi kan. Derfor er det også intet mindre end fantastisk, at drenge ned i 9-10 års alderen og deres forældre er med til at bakke op omkring denne gode sag, som betyder, at vi kan gøre endnu flere børn og familier glade, når vi til december igen uddeler julegaver til børn, der virkelig har brug for det, i form af et kontingent til den lokale klub, et gavekort til fodboldstøvler og sportstøj. Der er kun at takke og bukke for det flotte bidrag, fortæller leder af FCM SAMFUND, Michael Koch.

Læs evt. mere om projektet på www.fcmsamfund.dk/missionjulegave og giv dig til kende, hvis også DU kunne tænke dig at støtte økonomisk op omkring FCM SAMFUND Julegave.

Se filmindslag fra sidste års uddeling af FCM SAMFUND Julegave:
Du har ikke den nødvendige version af flash. Klik her for at hente den.
Du har ikke den nødvendige version af flash. Klik her for at hente den.
Samarbejdsklubber
Samarbejdsklubber