Aktivitetskalender
<februar 2019>
mationtofr
28293031123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728123
45678910
Kommende aktiviteter
Alle kommende aktiviteter
Sponsorer - Fodbold
Talentpartner:
Sponsorer - Håndbold
Nyhedsbrev
Tilmeld dig til FCM Klubsamarbejdets nyhedsbrev ved at indtaste din email adresse herunder
FCM Klubsamarbejdet
Ønsker din klub at blive en del af FCM Klubsamarbejdet, så udfyld ansøgningsskemaet.

Udfyld ansøgningsskema
Klub-login
Brugernavn:  
Adgangskode:  
Glemt password?
FCM U14 ser frem mod nye opgaver
FCM U14 ser frem mod nye opgaver
På trods af flere forskellige kamptrupper har FCM U14 stadig en fod med i toppen af puljen.
Skrevet af: Magnus Monrad-Alexandersen

Det seneste stykke tid har være en smule turbulent for FCM U14. Flere spillere har af den ene eller den anden grund ikke haft mulighed for at være med, om de spiller med U15, er skadede eller måtte skånes for ikke at blive overbelastet.

- Det er ikke ligefrem opskriften på kontinuitet, men vi var godt klar over, at dette kunne ske, da vi startede sæsonen, forklarer U14-cheftræner, Mathias Rahbek.

Siden sidst har U14-holdet mødt Haderslev, Horsens, Kolding og Vejle. To sejre og to nederlag. Det startede med en sejr i Haderslev, hvor FCM spillede en rigtig flot kamp. Det var dog ikke uden udfordringer. Efter blot 10 minutter måtte markspilleren Martin Huldahl tage over på målmandspositionen efter en skade. Man skulle måske tro, at det ville ryste de unge ulve, men selvom Haderslev fik udlignet på deres første chance efter udskiftningen, var det FCM, der havde overtaget. Det resulterede også i en flot 2-1, der dog kunne være blevet til flere mål.

- Vi rykkede tættere sammen, arbejdede stenhårdt og var sindssygt gode på bolden, hvilket rystede mange chancer af sig. Det var vildt imponerende, fortæller træneren.

I den næste kamp mod Horsens, havde FCM bolden en solid del af tiden. De havde dog specielt i første halvleg svært ved at spille sig helt frem på banen og nå til scoringschancer. Horsens var derimod gode på omstillinger, og der straffede de ulvene, som fortjent tabte kampen 0-3.

Derefter fulgte en tur til Tyskland i en turnering, hvor hold som Stuttgart og Dortmund deltog, og hvor FCM U14 spillede sig helt til finalen. Desværre blev det til et nederlag mod en rigtig dygtig modstander.

Hjemme i Danmark skulle de kort efter møde Kolding, hvilket igen blev en rigtig hård kamp for de unge ulve. Kolding var gode fysisk, og FCM havde svært ved at spille sig igennem deres modstandere. Det endte med en 5-2 sejr til Kolding.

Så blev det Vejles tur til at spille mod U114-holdet, og det var ikke nogen køn kamp. Begge hold havde svært ved at kontrollere kampen, men heldigvis for FCM, var det dem, der endte med at trrække det længste strå og kunne tage hjem med en 2-0 sejr i bagagen.

- Generelt vil jeg gerne rose drenge, for på trods af at resultaterne ikke altid var med os, af mange forskellige årsager, så har vi alligevel til træning og til kamp haft den samme udstråling og tilgang til spillet. Nemlig at vi ønsker at blive så gode som overhovedet muligt på den lange bane, og det har jeg stor respekt for. Det tegner rigtig godt for, at de bliver rigtig dygtige, siger Mathias Rahbek.

Nu venter en tur til Italien, hvor FCM U14 igen får mulighed for at måle sig med de bedste i Europa. Blandt andet venter både PSV Eindhoven og Inter i gruppespillet, mens både Manchester United og AC Milan ligeledes befinder sig i turneringen.

- Uanset hvad er det også bare fedt at komme ud og se, hvor vores næste mål skal være, og det får vi mulighed for at se på den her tur, afslutter træneren.

U14-holdet har tre kamp tilbage af turneringen, og de har fire point op til OB på førstepladsen, hvor OB er en kamp foran.
Du har ikke den nødvendige version af flash. Klik her for at hente den.
Du har ikke den nødvendige version af flash. Klik her for at hente den.
Samarbejdsklubber
Samarbejdsklubber