Aktivitetskalender
<august 2017>
mationtofr
31123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031123
45678910
Kommende aktiviteter
Alle kommende aktiviteter
Sponsorer - Fodbold
Talentpartner RØDDERNE:
Sponsorer - Håndbold
Talentpartner:
Nyhedsbrev
Tilmeld dig til FCM Klubsamarbejdets nyhedsbrev ved at indtaste din email adresse herunder
FCM Klubsamarbejdet
Ønsker din klub at blive en del af FCM Klubsamarbejdet, så udfyld ansøgningsskemaet.

Udfyld ansøgningsskema
Klub-login
Brugernavn:  
Adgangskode:  
Glemt password?
TAB OG VIND
FCM Klubsamarbejdet lancerer et nyt koncept, hvor inaktive mænd, der ønsker at tabe sig kan gøre det gennem den lokale klub og fodbold-fitness
I denne sommer og ind i efteråret vil der blive svedt lidt ekstra på regionens træningsbaner, når FCM Klubsamarbejdet starter det nye koncept ’Tab og Vind’ op. Konceptet er et vægttabsforløb, hvor 10 samarbejdsklubber rundt i regionen har plads til 20-30 mænd, der kunne tænke sig at blive mere aktive.

- Vi har valgt at starte det her projekt op, fordi vi gerne vil gøre en forskel for de folk, der er ude i regionen. De folk, der tilmelder sig forløbet, behøver ikke at være medlem eller have tilknytning til en fodboldklub. De skal bare være interesserede i at blive mere aktive og have det sjovt på en fodboldbane, siger Tommy Jensen, der er leder af FCM Klubsamarbejdet.

I praksis tilbyder forløbet, at der i perioden fra uge 33 til uge 44 vil være én ugentlig træning hvor fitness bliver kombineret med fodbold i den pågældende klub. Til hver træning vil alle deltagere blive målt og vejet for at følge udviklingen i det, der gerne skulle ende med et vægttab. I perioden vil deltagerne også blive udstyret med et armbånd, der har skridttæller, og så er det planen, at alle deltagere skal gå minimum 10.000 skridt om dagen. Derudover tilknyttes der en kostvejleder.

- Vi håber, at folk er åbne for at prøve noget nyt og støtter op om, at vi i FCM Klubsamarbejdet er mere end bare fodbold og tager ansvar for folket ude i regionen, siger Tommy Jensen.

Prisen for at være med er 1000 kroner, og så er det inklusiv kontingent til klubben, Garmin armbånd med skridttæller, FCM træningstøj, kostvejleder, et besøg på MCH Arena og en fælles fodboldturnering for deltagerne af Tab og Vind.

Hvis du har interesse i at deltage, skal du henvende dig hos den lokale klub og forhøre, om de stiller med et hold til FCM Klubsamarbejdets Tab og Vind.
Du har ikke den nødvendige version af flash. Klik her for at hente den.
Du har ikke den nødvendige version af flash. Klik her for at hente den.
Du har ikke den nødvendige version af flash. Klik her for at hente den.
Du har ikke den nødvendige version af flash. Klik her for at hente den.
Samarbejdsklubber
Samarbejdsklubber