Aktivitetskalender
<december 2018>
mationtofr
262728293012
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31123456
Kommende aktiviteter
Alle kommende aktiviteter
Sponsorer - Fodbold
Talentpartner:
Sponsorer - Håndbold
Nyhedsbrev
Tilmeld dig til FCM Klubsamarbejdets nyhedsbrev ved at indtaste din email adresse herunder
FCM Klubsamarbejdet
Ønsker din klub at blive en del af FCM Klubsamarbejdet, så udfyld ansøgningsskemaet.

Udfyld ansøgningsskema
Klub-login
Brugernavn:  
Adgangskode:  
Glemt password?
FCM Teknikmærke
FCM TEKNIKMÆRKE
Der hersker ingen tvivl om, at teknik er vigtig i moderne fodbold, og ved det senest afviklede VM i fodbold, så man en klar tendens i forhold til, hvad den enkelte spiller skal kunne for at klare sig på højeste plan. Udover en fysisk hurtighed, så man også, hvad fodboldhurtighed betyder for gennembrud af kompakte forsvar.

Driblinger, finter, kvalitet i pasningsspillet, 1. berøring, koordination og balance er vigtige elementer i den form for fodbold, der spilles på nuværende tidspunkt. Hvis man ser tilbage i tiden, vil man også her se, at de spillere der har været afgørende, er spillere med teknik som spidskompetence. Spillere som Pele, Maradona, Ronaldo, Cristiano Ronaldo, Michel Platini, Ronaldinho og FC Midtjyllands publikumsyndling Gustav Wikheim er alle spillere, som har henrykket alverdens fodboldelskere. Desværre må vi dog konstatere, at antallet af danskere, der via teknik og elegance har tryllebundet en hel fodboldverden, er begrænset. Teknik er måske ikke det vigtigste i fodbold, men uden teknik bliver man ingenting. Øvelse gør mester.

Børn er læringsmaskiner, men kun hvis vi rammer dem der, hvor de er rent udviklingsmæssigt, ellers kan træningen blive forbundet med angst eller kedsomhed. Glæde, tryghed og udvikling er nøgleord for træningen.

FC Midtjylland har derfor besluttet at gøre noget ved det, og har derfor udarbejdet et nyt teknikkoncept, som giver spillere op til og med 16 år mulighed for at fordybe sig i teknisk træning. Det handler om, at børn igen skal ud på banerne og lege, men samtidig ved vi også, at de gerne vil se, hvor langt de kan komme med det, de nu engang arbejder med.

Teknikmærkekonceptet er lavet både i papir- og filmversion, så man både får mulighed for at læse og se, hvad der skal laves og kræves for at opnå de forskellige mærker.

Det er selvfølgelig vores håb, at I klubber vil tage godt imod konceptet, så vi alle kan være med til at udvikle mange spillere med tekniske færdigheder. 

Se hvornår de kommende teknikmærkedage er, ved at klikke på fanen Rødderne og derefter under dit område.

God fornøjelse…
Du har ikke den nødvendige version af flash. Klik her for at hente den.
Du har ikke den nødvendige version af flash. Klik her for at hente den.
Samarbejdsklubber
Samarbejdsklubber