Det store publikum fik både en sikker 4-1 hjemmesejr, og benyttede lejligheden til at hylde de mange klubber i FCM Klubsamarbejdet, der har været involveret i udviklingen af de dygtige fodboldspillere.

Thomas Hammelev Larsen, leder af FCM Klubsamarbejdet og FCM Kvindefodbold, fortæller: ”Vi har i alt 30 ungdom- og seniorspillere på kontrakt i FC Midtjylland Kvindefodbold, og i forbindelse med debuten på MCH Arena ønskede vi at hylde de samarbejdsklubber, hvor de 30 spillere har haft deres udvikling tidligere i karrieren”.

De 30 kontraktspillere har haft deres baggrund i 21 forskellige klubber, der deltager i FCM Klubsamarbejdet.

”Vi inviterede 2 repræsentanter fra hver af disse 21 klubber til kampen, hvor de blev præsenteret og hyldet i pausen af kampen”, fortsætter Thomas Hammelev Larsen.

Netop talentudviklingen af pigefodboldspillerne har stor fokus i FCM Klubsamarbejdet med en bred pallette af træningsmuligheder, som supplerer træningen i hjemklubben – og træningsmulighederne gælder helt fra de yngste årgange.

”Vi håber og tror på, at der fortsat vil være mange lokale og regionale spillere på FC Midtjyllands Kvindefodbolds dygtige ungdoms- og seniorhold. Vi ønsker med andre ord, at fodboldkvinderne står på skuldrene af den flotte talentudvikling, som foregår i FC Midtjyllands mange samarbejdsklubber”, afslutter Thomas Hammelev Larsen