I en nervepirrende finale vandt FC Midtjylland både U13 og U14-holdene DBU Pokalen mod AaB onsdag den 12. juni. Det var en aften, der vil blive husket af begge hold, da de præsterede bemærkelsesværdigt under pressede forhold og leverede spil af høj kvalitet.

Udover den sportslige succes markerer sejren også en milepæl i udviklingen for de unge fodboldspillere fra FC Midtjylland. At vinde DBU Pokalen på så ungt et niveau er en stor bedrift, der kræver både talent og dedikation. Det er et bevis på det arbejde, som trænerne og resten af klubben lægger i at udvikle disse spillere til fremtidens stjerner inden for dansk fodbold.

Kampene blev spillet på Klejtrup Stadion, hvor en masse forældre, søskende, bedsteforældre mm. var mødt op for at støtte FCM-drengene.

FCM-U13 var klar fra første fløjt, da kampen blev sparket i gang kl. 17.30 på Klejtrup Stadion. Her blev tidligere Ringkøbing IF- og Skjern GF-spiller Nikolaj Vestergaard førstemålscore, da han scorede til 1-0 efter blot seks minutters spil med et oplæg fra den tidligere Hammerum IF-spiller Hector Gotlieb. Kort før pausen, var det Hectors tur til at komme på tavlen og scorede til stillingen 2-0. AaB kom godt fra start i anden halvleg og reducerede til stilling 2-1 og senere udlignede til 2-2. Det var derfor en stor forløsning, når Georg Rasmussen dukkede op og scorede det afgørende mål til den endelige stilling 3-2 for FC Midtjylland U13

FCM-U14 havde set kunsten efter U13's præstation og bragte sig foran 1-0 og 2-0 i første halvleg med mål og oplæg fra den tidligere Mejdal-Halgård-spiller Mathias Mejdal Johnsen, samt mål fra den tidligere Ikast FC-spiller Karl Konrad Bach Bak. Aab pressede fra 2. halvlegsstart og fik reduceret til 2-1. Det var derfor en stor forløsning for FCM-U14, da dommeren fløjtede kampen af med slutresultatet 2-1.